14 March 2012

Najwa Latif - I Love You

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Wednesday, March 14, 2012



lyric

Mungkin kita pernah rasa tentang cinta,
Yang takdirnya bukan untuk kita,
Mungkin ini adalah cara meluah cinta,
Tanpa berkata atau berpandang mata.

Mungkin aku .. mencintaimu walaupun engkau tak pernah tahu,
Mungkin aku .. mencintaimu tanpa lelah atau pun jemu.

I’m sorry but I love you,
I’m sorry if I miss you,
Even if I can’t have you,
You know I’ll always be there for you.

Mungkin kita tak bersama di takdir-Nya,
Tak mengapa asal kau bahagia,

Biar aku .. mencintaimu biar tiada siapa yang tahu,
Biar aku .. mencintaimu dalam diam atau pun bisu,

I’m sorry but I love you,
I’m sorry if I miss you,
Even if I can’t have you,
You know I’ll always be there for you.

I’m sorry but I love you ..
___________________________________________________________

Aku berkata
Aku x berkenan sangat dengan najwa latiff nie sebenarnya 2 lagu dia yang sangt suck bagi aku  carta hati n FB mmg nak muntah aku dgr dua lagu tu tapi terima kasih tuhan kerana beri najwa peluang nyanyi dua lagu lain yg sedap di dgr Kosong dan I Love You.

-muCux-

4 000 Caci Maki:

wanie-ladybird said...

kakwanie xpenah dgr lg lagu nih...

FD said...

ni lagu admire kt someone..cm ko le jugk kott..
aq leh je trime crta hti sbb ank2 aq yg suke nyanyi..hpi je bunyi bile d nyayi beramai2..hahhah
kosong pun ank2 aq suke..bbudk lagu tkini sume dorg suke..ngalahkn aq

muCux said...

@wanie-ladybird kak wanie lagu nie baru lagi kot x tau la dah kuar kat radio ke belum ainn dok dgr kat youtube

muCux said...

@FD aah mcm aku sbb 2 aku suka hehehehe. . .carta hati n FB aku kureng sikit. .lain org lain pesen ada benda aku suka kau x suke ada benda yg kau suke aku x suke klau semua org sama je x meriah la hidup ye dak?

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review