24 November 2011

PerihaL HARIMAU MUDA vs SYRIA!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Thursday, November 24, 2011

Selamat pagi kalian~ 
Salam Harimau Muda
Pagi nie aku tgk tak banyak pulak blog yang up entry pasal skuad harimau mungkin sebab kalah kot cuba kalau menang masing-masing berlumba-lumba nk up entri pasal HM yang lagi best bila aku tengok awek-awek nie up entry pasal jatuh cinta dgn nazmi la, tangkap leleh dgn apex la, kapten badrol solo lagi la n macam-macam perihal tentang pemain.

Semalam pada mulanya tak beriya sangat pun nk p stadium memandangkan hari ini kerja tapi masa otw blk dari ofis mrs Mak call ckp adeq call suruh dtg ambik tiket ada lebih katanya di tambah pula adeq main kali ini so dgn pantas aku dan semua bersiap utk pergi ke SNBJ.

Seperti yang semua tahu keputusan tak menyebelahi Skuad kita macam yang aku cakap pada entry lepas la jangan mengharapkan kemenangan pada skuad kerana mereka terlalu penat. Masih ada harapan lagi utk layak ke olimpik skuad kene menang dgn bahrain ahad nie tapi sayangnya aku x dpt trn SNBJ sebab ada wedding so aku salurkan je la semangat aku dari rumah.

Selamat berjuang harimau ku!!!!




 To: kak ain from dot dot dot

 ada 6 keping tiket siap ada lebih 2 



 ini 2 tiket yang lebih agak2 kalau tiket nie boleh pkai masa lawan bahrain 
aku nak bagi kat sapa erk?
sapa nak?



My Asya Fadzil

my alia fadzil

we all

MR. ABAH!!!

p/s: Mohon si polan di rehatkan supaya tidak lagi terima cemuhan rakyat malaysia
p/s/s: pada perkiraan aku si polan mungkin ada masalah lemah lutut

-muCux-

7 000 Caci Maki:

Faztee Danisha said...

yup dorg agk kpntn tmbh jadual kwn pn dekt2..no reht

muCux said...

nampk sangt mahali , muslim n smue penat kan?. . dorg rehat 5 jam je pun. . . abis game kene buat doping test plak smpai malaysia jam 8
jam 6ptg dah nk kene traning esoknya pulak game adeeehh robot pun boleh berasap. . hopefully dorg kembali cergas ahad nie :)

lovely said...

mmg kesian. akk pun x mengharap sngt mlm td sbb tau. Harimau Sangat Penat. tp Apa pun i tetap sayang Kat Rimau Tu..hahaha

muCux said...

lovely: yang paling tacing smlm adalah apabila abis game smue player dtg pada supporter then supporter bersorak malaysia waduuuhhhhhhh tersentuhhh bangat tgk supporter yg betol2 support dan bukan nk kutuk pemain je walaupun kalah mereka tetap di hati dan terus kan berjuang next game :)

p/s: aksi ini mungkin tidak dapat di lihat oleh anda yg menonton di TV serius sangat tacingggggg bila tgk muka apex n muslim :(

cinda said...

sakit hati baca kat fb lepas games...exp yg jantan la..bila kalah abis kena hentam..

muCux said...

cinda~ tahu xpe mereka hanya tahu mengutuk saje pastu kaw2 pulak tu. . .xde semangat kesukanan langsung!!
tgk depan tv mahu cerita byk pulak!!
ishh geram nie!!! hahahahaha

Sue_Echan said...

jangan pernah putus asa utk terus mnyokong Harimau Malaya..Go Malaysia Go!!!

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review