23 November 2011

SAFIQ RAHIM berjersi CARDIFF! Macho beb!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Wednesday, November 23, 2011
Safiq Rahim berjersi Cardiff


Sedang orang sibuk bercerita pasal harimau Muda 
nie ha aku nak selitkan gambar kapten Harimau Malaya berjersi Cardiff yang akan menjalani latihan percubaan(trial) selama tiga minggu bersama Cardiff City.

Ingat lagi tak korang dgn kapten Harimau malaya nie? ke korang dah lupa maklumlakan skg nie semua org sedang sibuk memuja skuad harimau muda yang telah merangkul ibu emas di sukan sea 2011 kehkehkeh.


Difahamkan, Cardiff City kendalian pengurus, Malky Mackay terpikat dengan aksi Safiq ketika menyaksikannya beraksi pada perlawanan menentang Liverpool dan Arsenal pada Julai lalu, terutamanya apabila dia menjaringkan gol menerusi sepakan percuma ketika bertemu Liverpool.

Safiq Rahim akan berangkat ke Cardiff City pada harini iaitu 23.11.2011.
Wish u luck dear~
Lot of love
Muahhhhxxxxx


-muCux-

2 000 Caci Maki:

Sue_Echan said...

naseb bek terpikat je, kalau tergoda mcmne la tu agknye ye mucux..hihi..

muCux said...

klau tergoda i siku dia. . .
safiq milik i hokehhhh!!!
hahahaha

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review