15 September 2011

Sawah dan AKU

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Thursday, September 15, 2011
assalam~ 
MOOD: Tak sabar nk pergi jamuan raya MOF mahu makan byk-byk pastu bila gemok bising tp makan tak nak control!!!! ainn punya peel mmg camnie Harap Maklum!!! bak kata member aku dari kuih nanti jd bigmac klau malas nk bersenam (dia panggil lemak-lemak aku yang terkeluar itu kuih sungguh tak sopan itu budak hihihihii!!!. Ok cukup pasal lemak-lemak aku ni sebenarnya aku nak cerita pasaL sawah padi hahahaha 1st time aku jumpa sawah padi ni kalau tak selalu lalu tepi je tak pernah tgk dekat-dekat sangat jakun kan!!! tapi nak buat macam mana memang aku tak pernah jumpa dan pegang padi pun kalau nasi tu adala. dekat KL nie mana datangnya sawah ye dak? masa sekolah-sekolah dulu pun cikgu bukannya nak buat rombongan melawat kilang beras nie buat rombongan melawat kilang maggi what the hell!!!. 
Perihal pergi beraya dari Sepang membawa ke Sabak Bernam sungguh kejang bontot aku driving sbb kejang la singgah sawah padi yg tak berapa nk hijau utk snap2 pict ala2 pre wedding ok aku berangan lagi buat kali entah ke berapa. Kali nie aku g dgn member-member aku yg mmg giler posing kalau boleh setiap tempat nk berhenti snap pict  org kata buat kenangan pergi tempat orang :). Korang memang bestttttt!!!! aku suke!!! 
Jom layan pict!!!

 Nampak jakun tak aku???

 Abaikan posing aku yang sangat keterlaluan itu

 Saya sangat seronok bersama mereka :)

 Itu dia~ lemak aka kuih :p

 Apa kene tah budak nie???

 my CINTA muahhh xoxo

Tambah tenaga nak hadap Jem!!!

1 000 Caci Maki:

JunAina said...

wahhh...beraya sakan...

sawah! kak aina hari2 main selut masa kecik. almaklumlah kiri, kanan, depan dan belakang rumah semua sawah..hehehe...

lintah dan pacat tu dah jadi mainan...skrang mau jerit nampak lintah...

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review