30 September 2011

ROKOK SANGAT BAHAYA!!!!!!!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, September 30, 2011 0 000 Caci Maki Terpaut pada
GF : u tau tak rokok ni boleh buat u cepat mati?

BF : mane ade. Jodoh ajal maut semua kan tuhan yang tentukan...
...
GF : hmmmm...berapa banyak u habiskan duit untuk rokok?

BF : satu kotak Dunhill RM10. Perghh! Feeling...

GF : satu hari satu kotak. seminggu RM70. Sebulan RM300. Setahun RM3650...sayang mula hisap rokok bile???

BF : pandai math u ni...dari tingkatan 2. kenapa?

GF : sekarang sayang punye umur 24. 24-14=10..
and then RM3650 darab dengan 10 dapat RM36500! Banyakkan yang u dah bazirkan dlm tempoh 10 tahun.

BF : so? I ade mintak duit kat u ke nak beli rokok? Tak adakan?!

GF : memanglah takde tapi kalau u tak merokok and u simpan skrg u dah boleh
beli Skyline ke... Evo ke... semua boleh!

BF : u isap rokok x yang?

GF : Tak yang...kenape tanye mcm 2?

BF : kalau u x isap rokok mcm i...mane Skyline u?

GF : !4#$%^&*??????
 hahahahahahahaha
 
 
ambikkk kau nak sangat hisap rokok kan!!!!!!
 
p/s: rokok boleh mengundang pergaduhan antara pasangan!!!!! 
-muCux-

29 September 2011

Gadis Arab berjoget!! Sangat mengiurkan~

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Thursday, September 29, 2011 2 000 Caci Maki Terpaut pada
assalam~ 
sapa nk tgk gadis arab berjoget angkat tangan!! perhhhhh!! klau pasal joget2 nie korng mmg suka kan!!! tajuk entry tu gempaq je padahal aku nk cerita pasal Jamuan Raya atau aku rasa lebih sesuai di panggil Jamuan Penutup Raya sebab dah last raya baru la bahagian aku nak sibuk-sibuk buat jamuan maklum la bahagian aku terlibat dgn bajet so smue pegawai agak bz skit ssh nk deal dgn dorang. Nak tau apa yang istimewa bajet 2012 tunggu ye semua wahai rakyat Malaysia :)
Ok raya tahun ini bahagian aku memilih konsep timur tengah memandangkan konsep itu mmg sangat popular skg nie so kami pun tak nak la ketinggalan dgn konsep itu. Pn Cinda adalah sebagai projek manager dan aku serta 2 org rakan aku (sue n kak ros)adalah pembantu projek manager perhhh ayat x hengat punya skema!!! 
special thanksss to all member team bling bling raya yang terlibat secara langsung atau tidak langsung (nak sebut nama satu satu ramai sangat) klau korang tak ada maka tak ada lah bling bling raya ye dak? Thanks semua tahun depan kita fikirkan konsep yang lagi mencabarnye. . semalam aku dah dgr 2 3 cadangan fairy tales la garden la harap2 kita dapat merealisasikan chewaahhh kelasss kau maria!!!
oder memang senang 
nk buat?
sendiri mau hengat!!! :)
njoy da pict ya uolssss~

Ya Marjina



Welcome



unta padang pasir

Rumah Sheikh Al- BAC


Marjina sedang bersiap~

sheikh al-amin sedang memberi "ceramah"

Dua orang mc yang sangat menghiburkan

2 orang pak arab yang sudah lama terpisah
Oh damn!!!!
kami All
Lelong! lelong!


Salah satu games "cuba teka siapa saya"
Kelihatan mereka sedang berusaha utk menyuai padankan 
games "meh anyam ketupat"
Fokus belajar buat ketupat atau sebaliknya :)

Pasangan yang tak bape nak sesuai
minah arab yg gorjes

Sheikh Al-Amin dan dayang-dayangnya




Khadam


 p/s: u all mmg best big thanks ya guys :)

-muCux-

22 September 2011

BUKTI KHAIRUL FAHMI CHE MAT(KFCM) SEDANG ANGAU!!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Thursday, September 22, 2011 0 000 Caci Maki Terpaut pada
assalam~
MOOD: Aku suka bergosip!!!
Kalau la twiiter nie benar milik Khairul Fahmi aku rasa dakwaan yang dia kata dia putus tunang bukan sebab org ketiga sungguh x masuk akal.Siapakah Hunn? adakah si Dahlia? atau siapa? Lu pikir la sendiri!!!!
Cepat betul KFCM nie dpt pengganti. Nama pun Lelakikan Mudah Cepat dan Pantas :).



P/s:Apex tetap Harimau sebenar di hati Malaysia. Thanks Apex :)

21 September 2011

Harimau Muda Vs Jepun! Good Luck Adeq!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Wednesday, September 21, 2011 0 000 Caci Maki Terpaut pada
assalam~
Hati aku tgh berdebar menunggu perlawanan skuad olimpik Harimau Muda vs Jepun jam 7 malam ini.
Good Luck pada Sang Harimau gunakan pengalaman yg ditimba di Slovakia sebaik-baiknya OK!!!!!
Pada adeq simpanan ka pemain utama ka kami tetap sokong kau. 
Balik Jepun jgn lupa T-shirt i Love Jepun blk Slovakia hari tu x belikan? make sure kat Jepun beli taw :) 
love~ 

sumber incik Google

p/s: Pada kalian sama-sama kita doakan kejayaan skuad Olimpik!! ho yeahhh!!

-muCux-


Selamat Hari Ulang tahun "Mat Malaysia Ina Malaya"

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Wednesday, September 21, 2011 0 000 Caci Maki Terpaut pada
assalam uoL~
Still beraya lagi ke uoL? jgn sakan beraya sangat nanti gumokkks mcm aku baru la padan muka uoL :)
Sedang org lain sibuk-sibuk penuhi jemputan open house sana sini aku dan adik-adik aku sibuk-sibuk celebrate birthday mak n abah aku. Kitaorg xde la celebrate beriya sangat sekadar beli kek sebagai tanda ingtan dan kasih sayang tanpa berbelah bahagi kitaorg pada meraka berdua ecehhhhhh wah kalau mak aku baca nie sure tersipu malu aku :p tp nape harus malu ye dak kalau dgn bf tu bukan main lagi ckp i love u la i miss u la syg la cinta la tiba nk ckp dengan mak abah malu bukan main mcm x logik je kan?. manusia sangat PELIK!!
Nie aku nk cerita sikit pasal tarikh lahir abah aku nie. Mat Malaysia adalah gelaran org kampung pada abah sebab abah aku lahir pada 16.9.1963 tp atok aku g daftar nama abah aku 2 minggu lepas dilahirkan so dalam ic abah aku tarikh lahir dia 23.9.1963. Pada siapa yg tahu dia org akan wish pada 16.9 tp pada yg x tahu dia org akan wish pada 23.9. Sebenarnya aku n adik-adik aku pun 1st time celebrate birthday abah pada tarikh 16.9 nie selalu nya ktorg celebrate pada 23.9. Tarikh lahir mak aku pula 26.9.1964 so selang beberapa minggu je utk memudahkan kerja kitaorg adik beradik kitaorg akan celebrate sekali :).
Sambutan yang sangat sederhana sbb kitaorg nie bukan la yg jenis org kaya-kaya klau nk celebrate birthday kena buat party la makan kat restoran mahaL-mahal la sekadar apa yg mampu je kitaorg buat nie tapi sekali skala best jugak klau celebrate birthday mak abah dalam keadaan mewah mcm tu tp kene tgg la 2 org adik aku tu jadi cikgu leh celebrate birthday mak abah kat Paris ke kat Korea ke kan kan kan hihihihihi



Selamat Hari Jadi "Mat Malaysia Ina Malaya"


Happy nya abah!!!!

Janggut abah sudah putih tapi tetap hensem :)

Mak saya seperti kakak saya

Asya yang gedikssss( Asya nie buah hati abah)

kita aLL

Kesayangan KAMI

Kebanggaan KAMI


*Pada adik-adik kesayangan aku boleh la korg kumpul duit kita celebrate birthday mak abah kat oversea ye :)
**Mak Abah ainn tak pandai nak bermadah puisi segala bagai cukup la sekadar ainn cakap yang ainn sangat sayang mak abah dan ainn sangat sangat bersyukur di kurniakan mak dan abah seperti kalian. Kasih Sayang ainn lebih tinggi dari gunung yg tinggi lebih luas dari lautan yang luas lebih besar dari dunia yg sngat besar ini. Terima Kasih kerana jadi yg terbaik utk anakmu ini walaupun kadang kala saya kelihatan sangat DEGIL!!!!
***Semoga Mak Abah dipanjangkan umur, diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan sentiasa gembira disamping anak-anakmu yang byk kerenah ini :)
Love so much

-muCux-

20 September 2011

Bertunang Sudah Saya!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Tuesday, September 20, 2011 12 000 Caci Maki Terpaut pada
ambikkkkk Kau!!!!

gatai!!!!


Ada ke yg kecewa tgk pict nie? myb ada yg kecewa tidak di jemput atau kecewa kerana hati ini sudah di miliki :) wahh sangat perasaan Ok!!!!. . .
don't panic gambar adalah sekadar gambar hiasan atau lebih tepat aku sedang berangan dan gatal mahu kawin hahahahahaha :)
bila tgk kawan-kawan semua dah ada family sendiri perasaan takut aku mula timbul takut  kenapa? takut jadi anak dara tua sebab sampai skg aku tak ada bf lagi huaaaa!!!  sangat syahdukan? :(

"Ibu-ibu bapak-bapak
Siapa yang punya anak
Bilang aku aku yang tengah malu
Sama teman-temanku
Karna cuma diriku yang tak laku-laku"

**aku rasa memang sangat kena lirik itu utk aku~


15 September 2011

Sawah dan AKU

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Thursday, September 15, 2011 1 000 Caci Maki Terpaut pada
assalam~ 
MOOD: Tak sabar nk pergi jamuan raya MOF mahu makan byk-byk pastu bila gemok bising tp makan tak nak control!!!! ainn punya peel mmg camnie Harap Maklum!!! bak kata member aku dari kuih nanti jd bigmac klau malas nk bersenam (dia panggil lemak-lemak aku yang terkeluar itu kuih sungguh tak sopan itu budak hihihihii!!!. Ok cukup pasal lemak-lemak aku ni sebenarnya aku nak cerita pasaL sawah padi hahahaha 1st time aku jumpa sawah padi ni kalau tak selalu lalu tepi je tak pernah tgk dekat-dekat sangat jakun kan!!! tapi nak buat macam mana memang aku tak pernah jumpa dan pegang padi pun kalau nasi tu adala. dekat KL nie mana datangnya sawah ye dak? masa sekolah-sekolah dulu pun cikgu bukannya nak buat rombongan melawat kilang beras nie buat rombongan melawat kilang maggi what the hell!!!. 
Perihal pergi beraya dari Sepang membawa ke Sabak Bernam sungguh kejang bontot aku driving sbb kejang la singgah sawah padi yg tak berapa nk hijau utk snap2 pict ala2 pre wedding ok aku berangan lagi buat kali entah ke berapa. Kali nie aku g dgn member-member aku yg mmg giler posing kalau boleh setiap tempat nk berhenti snap pict  org kata buat kenangan pergi tempat orang :). Korang memang bestttttt!!!! aku suke!!! 
Jom layan pict!!!

 Nampak jakun tak aku???

 Abaikan posing aku yang sangat keterlaluan itu

 Saya sangat seronok bersama mereka :)

 Itu dia~ lemak aka kuih :p

 Apa kene tah budak nie???

 my CINTA muahhh xoxo

Tambah tenaga nak hadap Jem!!!
 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review