11 July 2011

SKY BRIDGE KLCC

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Monday, July 11, 2011
Mornink uoLs~
MOOD: Terbang tinggi di awangan umpama bidadari mencari cinderella utk menunaikan hajat cinderella pergi ke majlis tari menari *wink*. . .Ok sangat merepek!!! Back to entry point, minggu lepas Bahagian aku ada dpt invited dr Petronoas KLCC utk melawat SykBridge so berangkat la kami ke sana kalau nak harapkan pergi sendiri memang tidak la kan. Nama jew dok kL tp x pernah g naik atas tue. peliknya tak terlintas langsung kat kepala hotak aku nie nk naik sana tp klau free aku rembat jew. Ok aku cite ckit journey aku ye. 
Bertolak dari ofis dalam pukul 4 ptg awal giler sbb takot jammed then sampai sana Petronas sediakan hi-tea memang class, hi-tea dah macam dinner dan aku sangat marah kat Petronas sbb bagi aku makan byk2 n membuatkan program menternak lemak kat chillis bersama geng terbantut. Lepas hi-tea naik la atas tingkat 42 sekejab jew dah sampai, keselamatan kat sana sangt la ketat Ok!! jgn nk suke-suke kuar masuk. Sampai kat atas tu nk buat apa lagi? xkan nk terjun kot. . .snap pict la byk2. . Layannnnnn~


 On My Way

 Rombongan Cik Kiah depan menara 1 Petronas 
DEM!!!! masa nie mmg terasa dtg dr kampung la
x pernah aku dtg KLCC bergambar kat pintu 
hahahahaha


 Our Bodyguard

Geng Giler Posing
-aku juga tersenarai OK!!!-

 yeahhh!!! its me :)

Going Hi-TEA

 mami zara n cinda 


 Ex- BOSs. . .suke pict nie sweet sangat


 MY shery (mami wanabe)
 
 Nampak x 2 org mamat encem tgh posing kat bawah 2?
sangat classssss!!!

dalam lif pun wajib snap pict OK!!
going to up 42 leveL *wink*

 Ok dah sampai kat Jambatan jom posing

 Dan aku (gemokkkssss)

 Air pancut KLCC yang korang selalu 
dok dating kat depan tue

KL sangat sesak!! teringat aku keje kat ampang duLu 
itu la laluan utama aku skg nie nk srh lalu c2 blk keje mmg tidak la kan
syukur ofis skg xde masalah dgn trafik :)

On the Top

Sekian Wasalam.

-muCux-

2 000 Caci Maki:

sha a.s said...

aku je x penah smpi sini..nama je org kl...ehehe

deqlis said...

Tolong vote picture saya


1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. Then gi
http://apps.facebook.com/mywranglerway/

kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad" then kuar gambo saya pakai baju biru...then LIKE yer..

klu leh guna gak ID mak/ayah/adik beradik/kawan dan tlg vote byk2x..thanks u..

atau sertai GA saya di SINI.. Timaceh

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review