29 July 2011

SELAMANYA HARIMAU MALAYA!!!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, July 29, 2011
salam~ 
MOOD: CACI MAKI SINGAPORE HANJENG!!!!! hahahaha aku rase masih ramai lagi yg sedang beremosi skg nie bila tgk game smlm kan? yang tgk kat rumah pun sumpah seranah player singapore apatah lagi org2 yg kat stadium nie kan lagilah emosi dia lain macam. Taktik Singapore sangat kotor dan ketara Ok!!!! aku rase bukan tgk bola smlam tp aku tgk drama swasta Singapore hanjeng!!! malas nk ckp byk sbb ramai yg tgk game smlm kan? so semua dah besar n boleh menilai sendiri. 
Myb World Cup terlalu besar utk kite capai but player HM dah buat yg terbaik smlm terutama Khairul Fahmi Che Mat (KFCM) walaupun dia sedang bergelut dgn kabar angin yg kononnya dia ada gf lain tp bagi aku elia tak patut down kan KFCM nie time-time cmnie nasib baik la KFCM tu profesional Ok abaikan pasal dorg sbb aku pun bukan port sangt pasal  masalah rumah tangga org ni. Dan double tumb up buat Kunalan aku rasa dia sangat rajin. Apa-apa pun tahniah pada sang HARIMAU MALAYA walaupun tewas tp u all dah buat yg terbaik!!! semangat aku xkan pernah luntur. TANAH TUMPAH DARAHKU!!!


 Aku dan Effa yg sangat bersemangat

 Effa lagi. . 

 Dan lagi. . .Mira tgh makan burger xda sos rm3 :)

  cik reene n effa again hihihihi

suke tgk reena ngan bf dier sangat sporting :)



ULTRAS masih bersorak walaupun game sudah habis

 Selepas setgh jam game tamat org still ramai

 Semangat org Malaysia n aku harap nie bukan sekadar Trend 


p/s: Fokus pada next game: sea game n Olimpik (Harimau Muda) 

-muCux-

2 000 Caci Maki:

Faztee Danisha said...

FOKUSSSS...XYAH LE NGARUT NGN PLWNN YG XBPE PNTING TU..

muCux said...

game sarka!!
itu smue nk untungkan FAM jew :)

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review