27 July 2011

HARIMAU MALAYA bertemu SINGA TUA!!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Wednesday, July 27, 2011
salam petang~
MOOD: Kesedihan sbb aku x berjaya dapatkan tiket. Tu la mak aku dah pesan jgn sesekali harapkan org klau harapkan org cmnie la jadi nie hampa kecewa drop dan segala-galanya. Pasal tiket aku dok bertekak ngan member aku tak pasal2 jew. Pasal tiket jugak la aku x dpt tiket nk tgk kat stadium hahahah faham x? abaikan!!
semalam dah beratur tiket abis arinie aku soh kau g pepagi buta kau nak jugak p kol 9 last2 tiket abis mmg terbaik la kau kan!!! sangat frusttttt!!!! Bf aku tinggalkan aku dulu pun aku x rasa frust cmnie taw aku. Makan tak lalu nk buat keje pun xdew mood tambah-tambah tgk kat wall FB n twitter semua org post pasal dah dpt tiket tp aku? hampeehhhh!!!!! huaarrrggggggg!!! Mintak-mintak ada keajaiban berlaku esok aku bangun tido tgk ada tiket kat depan aku dem!!!! itu x mungkin!!!

Apa-apa pun aku tetap mendoakan kejayaan skuad Harimau Malaya. Pada sesapa yg g stadium esok jangan lupa Penuhkan Stadium Nasional Bukit Jalil Dengan Manila Kad Kuning Tertera 3-0 

 klau xdew manila kad kuning A4 paper pun ok janji warna kuning

jom layan chant ULTARS (sumber sokerleaks)

Latest tracks by Sound Of UM07

-muCux-

6 000 Caci Maki:

Faztee Danisha said...

jgn sedih ye..kuang..berapi je

muCux said...

bertambah sedey kawan2 yg lain dpt tiket tibe aku kirim kat mamat nie x dpt plak adeehhhhh

Faztee Danisha said...

bukn rzki ko time ni nk wt cmner..ne tau ttbe ade keajaiban..sok dpt tket..ade yg prihatin n kesian kt ko..ehhe..doa2 je le..ne tau kot ade misteri one yg bc blog ni nk bg ke kan

muCux said...

macam klakar plak ada org baca blog aku nie. . .yg baca pon kau, family aku n geng2 bac yg lain xdew kot hahahahaha sekadar blog picisan :)

Faztee Danisha said...

cis..sadis or sedih kah bunyinya..ahha

muCux said...

itu namanya mintak simpati tp yg dpt kaki hahahaha

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review