06 July 2011

Happy Bezday~

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Wednesday, July 06, 2011
Mornink uoL~
MOod: Menahan sakit. . sakit smlm  cucuk derma darah x ok lagi lebam makin menjadi2 warna biru ke hitam-hitaman adeehhhh nurse nie klau dah x jumpe urat 2 xyah la cucuk buat aku sakit jew yg derma smue rilex jew aku yg x derma nie plak sakit lebih2. Ok dah cukup maki hamun org cite pasal entry pLak!. Entry ini adalah entry sambungan daripada sukaneka n ikan si pari-pari x abis lagi mood Teluk Senangin. Kali nie aku nk bawak korang happy2 celebrt bezday party yeahhh!!!. . jom layan!! (malas nak taip caption)

















p/s: Dah lama x dapat hadiah besday :(

-muCux-

2 000 Caci Maki:

NADHIRAH NOR ZELAN said...

http://dhiradeena.blogspot.com/2011/06/wanita-melayu-terakhir-contest.html

JOM JOIN CONTEST SAYA...HADIAH BEST

sha a.s said...

bestnyer...







erm, bday ko bile babe? nnt aku bg present yer....sedih je ayat ko tu...ekeke

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review