22 July 2011

chelsea vs HARIMAU MUDA!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, July 22, 2011
mornink~
MOOD: Semangat wajar nak tengok game Singapore ptg esok. Tak dpt nak pergi singapore sebab tiket dah habis kalau tak boleh aku berjalan-jalan sekali kat sana. OK!!! aku berangan~
ermmmm ok cerita pasal Chelsea pulak. Chelsea adalah satu nama yang besar tapi bila tengok game semalam mcm tak cukup power. Mana perginya "sengat" sang Chelsea. TORES, DROGBA, LAMPARP, MIKEL, TERRI boleh bungkus!!! hihihihiihi (saje gempaq jgn hangin ngan aku erk peminat chelsea)
Ada peminat chelsea ckp chelsea x main all out, ada yg ckp chelsea hantar team veteren sbb 2 kurang menyerlah tp aku rasa itu semua alasan yang tak masuk akal hahahaha. Sapa yang tgk game semalam aku rasa korg sendiri boleh menilai kan?. Semua org taw team kita dgn Chelsea mmg jauh beza mcm langit dan bumi tp bila tgk pada game semalam aku sifat kan team kita berjaya Well done!!! tahniah pada pasukan Olimpik Malaysia
Chelsea??? ermm apa sudah jadi??? hehehehehe. . .

 with kak jue :)

 adeq n me

 Bendera Chelsea tu memang dorang bagi so pegang jew la . . .
Laung MALAYSIA tp kibar Bendara CHELSEA aku sangat konfius
-pasnie mintak penaja taja bendera MALAYSIA plak ye-

 Di kabarkan Stadium penuh sbb ramai dapat tiket FREE

 Bendera terbaLik (Drogba sangat besa OK!!!!)

Kak jue with her Husband

p/s: Tahun depan korg boleh la tukar team faveret lain erk.Chelsea nie bukan best sngat pun :)

-muCux-

2 000 Caci Maki:

Faztee Danisha said...

MALAYSIA SUDAH...DI HATI

sha a.s said...

ko mmg semangat kesukanan la babe! bagus bagus

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review