08 July 2011

bubye TELUK SENANGIN :)

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, July 08, 2011
Asalam uoL~
MOOD: Masih gagah mengupload pict2 Teluk Senangin n dis is last entry from Teluk Senangin memandangkan kamo-kamo smue sudah muntah hijau melihatnya atau kamo dan kamo jeles sebenarnya hihihihihi. From kL to Telur Senangin n Bubye Teluk Senangin. Next vacation myb ke pantai Timur pLak insyaallah :). njoy da pict yaaa!!!


Wujud Lagi ke Peta kihkihkih

Sikit Lagi nak sampai sabar ye semua

OK! dah sampai

Alahai smue mau pkai baju kuching SARAWAK
classs kau maria!


Kami tak POYO!!!
-Mereka adalah KESAYANGAN aku-
(ada lagi sorg xdew dlm pict mandi laut x ingt dunia)


2 dia sorg lagi kesayangan aku yg pkai baju merah 2

Mereka jugak adalah kesayanganku










AINN ♥ A_ _ _ _

Posing sebelum Balik KL

Dan Lagi

Maksikk aka ibu

mereka

Maksu yg gumokkks hahahaha

adeq deq Jat

4 000 Caci Maki:

sha a.s said...

comel je ko kn! sexy pn same gak! ekekeke jgn mara arrr

SuSuLemakManis said...

bestnyer..
err..nak tanye..teluk senangin tu katner?hehe...

muCux said...

sha: comel? malu la saya hihi tq tp seksi 2 tang mane :p

muCux said...

cik susu: teluk senangin lumut perak :)

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review