29 July 2011

SELAMANYA HARIMAU MALAYA!!!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, July 29, 2011 2 000 Caci Maki Terpaut pada
salam~ 
MOOD: CACI MAKI SINGAPORE HANJENG!!!!! hahahaha aku rase masih ramai lagi yg sedang beremosi skg nie bila tgk game smlm kan? yang tgk kat rumah pun sumpah seranah player singapore apatah lagi org2 yg kat stadium nie kan lagilah emosi dia lain macam. Taktik Singapore sangat kotor dan ketara Ok!!!! aku rase bukan tgk bola smlam tp aku tgk drama swasta Singapore hanjeng!!! malas nk ckp byk sbb ramai yg tgk game smlm kan? so semua dah besar n boleh menilai sendiri. 
Myb World Cup terlalu besar utk kite capai but player HM dah buat yg terbaik smlm terutama Khairul Fahmi Che Mat (KFCM) walaupun dia sedang bergelut dgn kabar angin yg kononnya dia ada gf lain tp bagi aku elia tak patut down kan KFCM nie time-time cmnie nasib baik la KFCM tu profesional Ok abaikan pasal dorg sbb aku pun bukan port sangt pasal  masalah rumah tangga org ni. Dan double tumb up buat Kunalan aku rasa dia sangat rajin. Apa-apa pun tahniah pada sang HARIMAU MALAYA walaupun tewas tp u all dah buat yg terbaik!!! semangat aku xkan pernah luntur. TANAH TUMPAH DARAHKU!!!


 Aku dan Effa yg sangat bersemangat

 Effa lagi. . 

 Dan lagi. . .Mira tgh makan burger xda sos rm3 :)

  cik reene n effa again hihihihi

suke tgk reena ngan bf dier sangat sporting :)



ULTRAS masih bersorak walaupun game sudah habis

 Selepas setgh jam game tamat org still ramai

 Semangat org Malaysia n aku harap nie bukan sekadar Trend 


p/s: Fokus pada next game: sea game n Olimpik (Harimau Muda) 

-muCux-

28 July 2011

BROGA HILL with friend~

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Thursday, July 28, 2011 3 000 Caci Maki Terpaut pada
assalam~
entri berlapuk dari aku.
MOOD: Hiking oh hiking~ Last week aku n da geng telah berjaya menawan gunung Bukit Broga dem!!! lagi sekali aku sebut bukit ok!! bukan gunung!! tp aku sangat bangga walaupun hanya bukit hihihihi. Org kata nak memulakan sesuatu kena start dari bawah dan oleh sebab itulah aku start dari bukit padahaL aku boleh je terus nak naik Gunung Stong x pun Gunung Kinabalu tp aku tak nak kang org kata poyo plak dak nie OK! aku merepek sila abaikan!!!. Bukit x bukit la balik dari Broga tu badan aku sengal-sengal bukit, maklum la main redah je warming up apa jadah semua tak buat ha mendapat la kau. Misi seterusnya tawan Gunung Kinabalu!! yeahh!! aku berangan!!! naik Broga pun terkial-kial nak naik Kinabalu konon, dah lama x bersukan fitness pon dah xde lepas nie kene start bersukan balik. oh penyakit M tolang la kau lenyap~.


 bibir aku yg tebaL mengiurkan x? 
hahahahaha rase nk siku je



 lemak bersepah-sepah

 mucux n da geng



 cik sophis

cubaan membuat muncung itik yg sedang
popular di kalangan awek2 comeL. 
comeL kan saya? 
demm!!! aku rase nk pijak diri sendiri

 aku sedang berangan photoshoot pre weding!! ahaksss

 pict nie candid OK!!! sila percaya

 sedang mengumpat


 turun sahaja terus serbu askerem!!! 
kalori naik bukit hilang 2kg trn tambah bLk 3kg

 Terima kasih "PAPA" sbb blanje askerem

 dan terima kasih jugak sbb buat mendakian aku x berbaloi
-askerem
-keropok lekor
-Super Ring
-kenduri Kawen
=
+5kg
*wink* terbaeeekkkkk

p/s:giler kuasa pict aku jew yg berlambak :)

-muCux-

27 July 2011

HARIMAU MALAYA bertemu SINGA TUA!!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Wednesday, July 27, 2011 6 000 Caci Maki Terpaut pada
salam petang~
MOOD: Kesedihan sbb aku x berjaya dapatkan tiket. Tu la mak aku dah pesan jgn sesekali harapkan org klau harapkan org cmnie la jadi nie hampa kecewa drop dan segala-galanya. Pasal tiket aku dok bertekak ngan member aku tak pasal2 jew. Pasal tiket jugak la aku x dpt tiket nk tgk kat stadium hahahah faham x? abaikan!!
semalam dah beratur tiket abis arinie aku soh kau g pepagi buta kau nak jugak p kol 9 last2 tiket abis mmg terbaik la kau kan!!! sangat frusttttt!!!! Bf aku tinggalkan aku dulu pun aku x rasa frust cmnie taw aku. Makan tak lalu nk buat keje pun xdew mood tambah-tambah tgk kat wall FB n twitter semua org post pasal dah dpt tiket tp aku? hampeehhhh!!!!! huaarrrggggggg!!! Mintak-mintak ada keajaiban berlaku esok aku bangun tido tgk ada tiket kat depan aku dem!!!! itu x mungkin!!!

Apa-apa pun aku tetap mendoakan kejayaan skuad Harimau Malaya. Pada sesapa yg g stadium esok jangan lupa Penuhkan Stadium Nasional Bukit Jalil Dengan Manila Kad Kuning Tertera 3-0 

 klau xdew manila kad kuning A4 paper pun ok janji warna kuning

jom layan chant ULTARS (sumber sokerleaks)

Latest tracks by Sound Of UM07

-muCux-

22 July 2011

chelsea vs HARIMAU MUDA!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, July 22, 2011 2 000 Caci Maki Terpaut pada
mornink~
MOOD: Semangat wajar nak tengok game Singapore ptg esok. Tak dpt nak pergi singapore sebab tiket dah habis kalau tak boleh aku berjalan-jalan sekali kat sana. OK!!! aku berangan~
ermmmm ok cerita pasal Chelsea pulak. Chelsea adalah satu nama yang besar tapi bila tengok game semalam mcm tak cukup power. Mana perginya "sengat" sang Chelsea. TORES, DROGBA, LAMPARP, MIKEL, TERRI boleh bungkus!!! hihihihiihi (saje gempaq jgn hangin ngan aku erk peminat chelsea)
Ada peminat chelsea ckp chelsea x main all out, ada yg ckp chelsea hantar team veteren sbb 2 kurang menyerlah tp aku rasa itu semua alasan yang tak masuk akal hahahaha. Sapa yang tgk game semalam aku rasa korg sendiri boleh menilai kan?. Semua org taw team kita dgn Chelsea mmg jauh beza mcm langit dan bumi tp bila tgk pada game semalam aku sifat kan team kita berjaya Well done!!! tahniah pada pasukan Olimpik Malaysia
Chelsea??? ermm apa sudah jadi??? hehehehehe. . .

 with kak jue :)

 adeq n me

 Bendera Chelsea tu memang dorang bagi so pegang jew la . . .
Laung MALAYSIA tp kibar Bendara CHELSEA aku sangat konfius
-pasnie mintak penaja taja bendera MALAYSIA plak ye-

 Di kabarkan Stadium penuh sbb ramai dapat tiket FREE

 Bendera terbaLik (Drogba sangat besa OK!!!!)

Kak jue with her Husband

p/s: Tahun depan korg boleh la tukar team faveret lain erk.Chelsea nie bukan best sngat pun :)

-muCux-

14 July 2011

ME and MY BOSS

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Thursday, July 14, 2011 6 000 Caci Maki Terpaut pada
ME and MY BOSS

When I Take a long time to finish,
I am slow,
When my boss takes a long time,
he is thorough


When I don't do it,
I am lazy,
When my boss does not do it,

he is busy,


When I do something without being told,
I am trying to be smart,
When my boss does the same,
he takes the initiative,


When I please my boss,
I am apple polishing,
When my boss pleases his boss,

He is cooperating
,


When I make a mistake,
I' am an idiot.

When my boss makes a mistake,
He's only human.


When I am out of the office,
I am wondering around.

When my boss is out of the office,
He's on business.


When I am on a day off sick,
I am always sick.

When my boss is a day off sick,
He must be very ill.


When I apply for leave,
I must be going for an
interview .
When my boss applies for leave,
it's because he's overworked


When I do good,
my boss never remembers,
When I do wrong,

He never forgets


what to do?????????????



copy n paste
terima kasih :)

13 July 2011

Bruno Mars - Talking To The Moon (dedicated to ARJUNA)

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Wednesday, July 13, 2011 2 000 Caci Maki Terpaut pada
AsaLam uoL~
MOOD Sang Arjuna KembaLi
jom layan lagu nie khas buat ARJUNA yang jauh di mata tp dekat di hati aku :)
TALKING TO THE MOON by Bruno Mars utk ARJUNA AKU




I know you're somewhere out there
Somewhere far away
I want you back
I want you back
My neighbors think
I'm crazy
But they don't understand
You're all I have
You're all I have

At night when the stars
light up my room
I sit by myself

Talking to the Moon
Trying to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I'm feeling like I'm famous
The talk of the town
They say
I've gone mad
Yeah
I've gone mad
But they don't know
what I know

Cause when the
sun goes down
someone's talking back
Yeah
They're talking back

At night when the stars
light up my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Trying to get to You
In hopes you're on
the other side

Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

Do you ever hear me calling?
Cause every night
I'm talking to the moon
Still trying to get to you

In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I know you're somewhere out there
Somewhere far away



p/s: sedey sedey dan sedey :(
 

11 July 2011

SKY BRIDGE KLCC

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Monday, July 11, 2011 2 000 Caci Maki Terpaut pada
Mornink uoLs~
MOOD: Terbang tinggi di awangan umpama bidadari mencari cinderella utk menunaikan hajat cinderella pergi ke majlis tari menari *wink*. . .Ok sangat merepek!!! Back to entry point, minggu lepas Bahagian aku ada dpt invited dr Petronoas KLCC utk melawat SykBridge so berangkat la kami ke sana kalau nak harapkan pergi sendiri memang tidak la kan. Nama jew dok kL tp x pernah g naik atas tue. peliknya tak terlintas langsung kat kepala hotak aku nie nk naik sana tp klau free aku rembat jew. Ok aku cite ckit journey aku ye. 
Bertolak dari ofis dalam pukul 4 ptg awal giler sbb takot jammed then sampai sana Petronas sediakan hi-tea memang class, hi-tea dah macam dinner dan aku sangat marah kat Petronas sbb bagi aku makan byk2 n membuatkan program menternak lemak kat chillis bersama geng terbantut. Lepas hi-tea naik la atas tingkat 42 sekejab jew dah sampai, keselamatan kat sana sangt la ketat Ok!! jgn nk suke-suke kuar masuk. Sampai kat atas tu nk buat apa lagi? xkan nk terjun kot. . .snap pict la byk2. . Layannnnnn~


 On My Way

 Rombongan Cik Kiah depan menara 1 Petronas 
DEM!!!! masa nie mmg terasa dtg dr kampung la
x pernah aku dtg KLCC bergambar kat pintu 
hahahahaha


 Our Bodyguard

Geng Giler Posing
-aku juga tersenarai OK!!!-

 yeahhh!!! its me :)

Going Hi-TEA

 mami zara n cinda 


 Ex- BOSs. . .suke pict nie sweet sangat


 MY shery (mami wanabe)
 
 Nampak x 2 org mamat encem tgh posing kat bawah 2?
sangat classssss!!!

dalam lif pun wajib snap pict OK!!
going to up 42 leveL *wink*

 Ok dah sampai kat Jambatan jom posing

 Dan aku (gemokkkssss)

 Air pancut KLCC yang korang selalu 
dok dating kat depan tue

KL sangat sesak!! teringat aku keje kat ampang duLu 
itu la laluan utama aku skg nie nk srh lalu c2 blk keje mmg tidak la kan
syukur ofis skg xde masalah dgn trafik :)

On the Top

Sekian Wasalam.

-muCux-
 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review