24 June 2011

Yeah!!!! Malaysia vs Lubnan Terbaikkkkkk wok!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, June 24, 2011
Morning uoL~
MOod: Happy giLak smlm p Tgk bOLa dan alhamdulillah harimau malaya(HM) bawah 23 tahun menang 2 berbalas 1 dgn Lubnan so HM layak ke peringkat seterusnya. Game smlm best giler cume 2nd half aku x rase puas sbb HM byk bertahan x serang langsung padahal ada je peluang utk serang then clear bola cam budak tadika ke laut adeehhhh aku nie xdew la pndai sangt nk mengulas pasal bola tp itu lah hakikat yang aku rase. Tersangat la frustnya tgk 2nd half ermmm yg buat frust 2 bukan sebab apa kononnye nk tgk kat stadium nk rase kepuasan menyorak dan menyokong tp klau cam 2 la gamenye x serang langsung walaupon ada peluang baik tgk kat uma,pape pon malaysia mmg terbaik la smlm. 10minit nk abis dada aku mcm nk pecah dup dap dup dap asyik keling kat jam bila la nk abis akhirnye wisel penamat di bunyikan lega n happy xtaw nk ckp weih. Tahniah pada HM dan adeq. Aku doakan semoga cemerlang next game ya :). Ini adaLah 1st time aku "mengupload" pict masa tgk boLa di dalam bLog b4 dis hanya menjadi simpanan di dalam lappy so njOy da pict.


Posing sementara tgg abah :)

adeq Anis saya

aku dan si mokmok muahhhh

adeq ckp "saya bangga jd rakyat indon malaysia"

xtaw la mane g rakyat malaysia nie 
(nmpk x adeq saya sedang berlari warming up)

si mokmok Lagi (asyik tanye itu dan ini letih nk layan)

dan Lagi 


dan aku Lagi (sian abah~ pict abah xdew)

sayang saya :)

p/s: ultras malaya aku sayang korng xberhenti korng menyanyi dan bersorak bg support tumb up!!!

-muCux-

4 000 Caci Maki:

sha a.s said...

lg skali...semangat kesukanan betul la ko ni...bagus bagus..x sia² jd warganegara msia...ehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...bestnyerrrr dapat g stadium nengok live... ni baru btol penyokong malaysia ni..hehe cayalaah..

muCux said...

sha:saya sangt cintakan sukan :)

muCux said...

cikmoon: mmg sangt berbeza tgk kat uma dgn tgk kat stadium sbb 2 i lebey suke tgk kat stadium klau nk dpt kepuasan yg lebey . . .jom pasnie malaysia lawan taiwan kiter trn stadium :)

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review