08 June 2011

Nafsu Makan!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Wednesday, June 08, 2011
assalam!
Mood: Nafsu makan membuak-buak di tambah lagi bila tgk new n3 dr kawan-kawan seangkatan semuanya update pasal makan n restoran-restoran terbaru.  Restoran arab la restoran indon la restoran cina la adeehhhhh aku sangat jeles OK!!. . . Sekarang nie aku tgh dalam mood berdiet n berjimat so kene la abaikan hasutan syaitan di kiri kanan aku.  Aku harap2 dapat la bertahan. Memang dah lama giler kot aku x p mkn2 ngan mmbr, nie semua gara-gara aku dah gemok damn!!!. 

Sekarang nie aku tgk berlumba-lumba orang nak bukak restoran, deco semua nk meletop jew harga plak mahaL nk mampos tp makanan!! sedap lg kedai mamak!!. Itu semua pk duit n untung  jew kualiti makanan xde ahmpehh betoLLL!!!!!. 


Org kiter plak (termasuk aku) nampak jew restoran lawa skit mula la nk g try dlm otak kedai lawa makanan mesti sedap punye pastu bile x sedap maki hanum, rase menyesaL n geram sebab harga x berbaloi ngan rase makanan. Salah sapa x servey. Pasnie klau ada restoran baru bukak b4 g tanye 10 org yg dah g klau majoriti kate best baru la aku g so x membazir n terhindar dari dosa memaki hamun :)


p/s: saya sangat lapar!!!!! jom makan!!!

10 000 Caci Maki:

LIYA said...

nanti kita pergi ye cik mucux..

muCux said...

KAPAN KAK LIYA :)

LIYA said...

i polo...

lovely said...

liya : nak itot Gak!!
mucux : nak rase moise kek.. turun lah my hubby buat!! heee..

muCux said...

liya: tgg gaji :)

muCux said...

lovely: wah rajinnya ur hubby wat kek? hihihihi. . .sat lg i trn k :)

Faztee Danisha said...

hidup kita makan..makan..makan..xkira pg ptg siang mlm..

syukur atas nikmatnya
petronas untung besar..kemain lg

muCux said...

faztee: makan smpai abis duit hihihi
pasnie nk try restoran mane plak :)

Faztee Danisha said...

dono le dear..hahah..yg i tau outing for dinner tonight..dun jeles

muCux said...

faztee: hw come i nak jeles ngan u hihih i cemburu jew Ok!! yela org ada abgkan kiter nie xdew abg uwekkksss
sila muntah!

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review