10 June 2011

MOHD CHAN -BANDAR BARU BANGI

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, June 10, 2011
Assalam~
MOOD: MenyesaL sbb Lunch kat tempat yg x kene ngan selera (MOHD CHAN- restoran masakan cina muslim) promosi cam best pastu tgk org pun bukan main ramai sampai ada yg Q tunggu meja kosong tp bile makanan sampai kat aku hampehhh smue x masuk ngan tekak aku xtau la salah oder or apa. Aku tgk meja lain bukan main berselera lg mkn tp aku!!!! terpaksa sumbat jugak sbb lapo n aku jenis sayang nk membazir(jimat dgn erti kata lain kedekOt). Kire pasnie xdew la aku repeat mkn kat Mohd Chan nie lagi n aku dah pangkang dalam list Restoran yg wajib dikunjungi :). 


Harga Leh Tahan Murah n sebab 2 la kot rase x best

Murahkan :)

 Posing b4 makanan sampai(ceria jew sbb ingt sedap)

 Chinese Tea, Bandung, Kedondong Asam Boi n  Jasmin Tea

 Wantan Mee Roasted Ayam :(

 Nasi Goreng MOHD CHAN

 Hokkien Mee

DIM SUM


P/S: Kantoi jugak aku ngan setan n nafsu makan aku.

10 000 Caci Maki:

Sue said...

oit gambo lebey kurg same je ngan kak baiti.. haha.. pegi x ajak pon...huhu..

muCux said...

sue: baiti mane? hihihihi satu camera mmg ler sama. . .nanti kiter p tempat lain kat c2 x best :(

deyna said...

haah kan su....pegi x ajak pun..


hehehe..gurau je...tgh hari aku gi taska je...x leh gi mana2...

Faztee Danisha said...

EH..AWK PUN PEGI TMPT YG SAME KE TD..ALOHA..

muCux said...

kak ina aku nk ajak kau tp aku nmpk kau bwk anak trz x jd ajak. . .
nextweek la erk :)

muCux said...

faztee: saya pasan awak td tp takot nk tegur takot salah org :)

sha a.s said...

weyh....da btdung yer...alhamdulillah...aku je belom lg.... doakan aku btdung n dpt baby cpt2 :)

muCux said...

sha: alhamdulillah sudah bertudung tp bf jew xdew meh tlg crkan. . aku tgh mengila nk berbf nie hahahaha. .insyaallah ada rezeki kau aku doakan kau dpt bby n riang ria bersama incik suami tercinta. . .

cinda said...

dah makan kat chan 2x..cukup la..besa2 jerk..

muCux said...

cinda: saya pangkah chan x masuk tekak sedap lagi cheng ho amy seacrh

p/s:jom g cheng ho xpon full house :)

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review