28 June 2011

Kecik-kecik dah pandai nk bercinta!!!! blaja kasi abis dulu!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Tuesday, June 28, 2011
Hye uoL~
Mood:  Sangat Romantik~  cam dak kecik 2 org nie hihihi. . .kecik-kecik hangpa dah pandai nk feeling2 erk sok biLa besaq hilang semua sedara mara, kau dok berkepit ja ngan gf n bf hang hihihi teremosi pLak. Akceli bile tgk pict dak kecik 2 org kat bawah nie aku teringt time aku kecik2 duLu. Aku ada sorang cousin dan aku sangat rapat ngan cousin aku tu mana tak nya time tue mmg ktorg berdua jew yg ada dlm family so aku kawan ngan dier jew la. Still rapat sampai masing2 dah besaq. Byk kenangan aku ngan cousin aku 2 lepak tgk bola sesama, gado bercakar2, gelak sesama, hampir smua rahsia aku dier taw n pernah skali terkantoi smthing yg x best dgn dier n aku harap dier masih simpan rahsia 2 hihihihi. Ktorg start jd renggang lepas dier dah ada gf aku pon x taw nk ckp cmne myb mmg itu lumrahnya tp aku ada bf pon aku still rapat ngan dier cume dier jew bila ada gf jd lain mcm skit  sampai skg aku x taw nape. Secara luarannya nmpk cam biase borak sembang tp hakikat sebenarnya aku rase mmg sangat lain bile jumpe dier dah cam org asing. Bila sembang pon mcm org yg br kenal damn!!!! napa jdi cm 2 weihhh. Aku x taw la kau rase x apa aku rase tp itu la aku rase kau dah jadi org asing dan sangat skema bastard OK!!!! tolong jadi mcm duLu walaupon kau dah kawen skg nie!!!!

Ok abis pasaL aku n now jom njOy dgn pict kat bawah nie. Pict 2org cousin aku paling kecik masa family vacation hari tue. Hopefully bile masing2 dah besaq nanti jgn jd cam kak in n bemy erk :)


ADRIANA NUR ZARAH aka kakak

 SUHEZZAD SUZAFA aka dekjat

Yang gadis tersangat lah garang 
yang teruna pulak tersangat lah kememeh

tgh majuk la 2

seronak no hangpa dua orang

bila besaq nanti jgn iLang sedara Plak~ OK!!!

nak jugak posing cam kapeL-kapeL lain :)

Dan lagi

peace no war


p/s: aku rindu duLO-duLo

-muCux-

5 000 Caci Maki:

mizzkechique said...

amboi2..nk kena babap ni..hehe

sha a.s said...

cute la dorg ni! pinjam!

Adie Achim said...

sesajer jalan-jalan cari blog..
Conok baca!
Follow! follow me back ok.

Adie Achim said...

sesajer jalan-jalan cari blog..
Conok baca!
Follow! follow me back ok.

sahromnasrudin said...

cumil2 belaka la depa nie...:-)

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review