15 June 2011

INCUBUS live in kL 2011

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Wednesday, June 15, 2011

 line up : Chris Kilmore, Brandon Boyd, Ben Kenney, 
Jose Pasillas dan Mike Einziger.

assalam uoL~
Yeah!! incubus!!! we want incubus! we want incubus! 
ramai yg dah kecoh pasal incubus live in kl buat kali ke 3 nie kan??? cuma aku jew baru nk update entri pasal nie bukan bz tp biase la penyakit M meguasai diri.

Aku? ermmm cam biase la niat hati mmg la sangt berkobar2 nak g konsert nie selepas aku terlepas konsert dowg mase Sunburst dulu sangt frust OK!. 

Incubus nie salah satu band feberet aku time remaja dulu(time giler gig) oleh sbb dowg pon makin sepi aku pon dah jarang dgr lagu2 dowg x salah aku dlm 5tahun jugak la dorg menyepi last album dowg yg aku update ialah album Light Grenades album tue hit dgn Lagu Anna Molly kowg ingt x lagu 2? n now dowg kembali dgn album terbaru  IF NOT NOW, WHEN?  Aku kenaL band nie pun sbb kawan-kawan aku dulu slalu jam lagu2 incubus nie so terlayan plak. Antara Lagu feberet aku ialah I MISS YOU, PARDON ME, DIG, MAKE YOUR SELF n NICE TO KNOW YOU.  

OK! jom aku nk layan blk lagu2 dowg nie rinduuuu~~~

p/s: teringat zaman giler gig duLu band underground gempaq2 skg nie aku tgk band2 baru smue cam ciba*

-muCux-


2 000 Caci Maki:

sha a.s said...

ahh ko...dr layan incubus, baik layan Raja Lawak...ehehehe

Sue said...

mucux.. bestnyer incubus.. aku minat band ni since skolah.. tp kali ni xde ke yg sudi seponse tiket???

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review