31 May 2011

SUNAT oh SUNAT

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Tuesday, May 31, 2011
Mornink uoL~
MOOD: keletihan biasa la cuti-cuti sekolah nie ambil peluang cuti-cuti malaysia hihihi macam la sekolah lagi. Hari tue bLk kampung sbb ada kenduri anak-anak buah n cousin-cousin sunat atau lebih mesra dgn panggilan berkhatan :). Meh dekat sikit nk story perihaL berkhatan ni adehhh pecah perut aku gelak tgk telatah budak-budak nie berkhatan macam-macam peel :). Ada yang mula-mulanya sangt excited last2 bile tgk kawan lain kuar n nagis dia dah mula
menggelabah, ada yang kene pujuk dgn helikopter baru nk sunat, ada yang berdrama king doctor blum buat pape dah menjerit bagai nk giler. Anak-anak cuak yang mak bapak 10kali ganda cuak dari anak-anak ada yang nagis lagi teruk dari anak-anak maklum la 1st time pas2 kecik lagi plak 2 takot terpotong abis jew hihihihi.



Muka masing-masing happy mayb x taw lagi sakit dia camne

Tp ada jugak yang dah mula cuak. fikiran tah melayang ke mana

aku posing sat :)

"Sapa nak sunat 1st" tue dia smue angkat tangan nk 1st hihihihi

Bagi dorg happy2 main air dulu

yeahhh!! sangat happy

dan happy lagi

Ok masa nie dah tukar kain pelekat dada dah dup dap dup dap

Masa nie tanye sepatah pun x jawap cuakkkk~

Tunggu giliran(yang baju putih belah kanan 2 yg sangt excited nk 1st)

Muka lepas sunat nagis sambil ckp "lepas nie aten xnak sunat dah"
(dia ingt sunat nie sebulan skali kot)

 Budak Hadif nie paling kecik aku pun rase kesian tgk dier kecik lagi mana nk tahan sakit. (abg si hadif nie la drama king doctor belum usik pape lagi dah meraung "ayah tolong abg, abg dah x tahan lagi" "abg dah kabo abg xnak sunat abg taw sunat nie sakit" "doctor tolong abg sakit sangat nie" hahahaha sangat propa. 10org dalam bilik doctor tolong pegang dier smpai aku x sempat nk snap pict dier la)

Sibuk aku dok nk itai kat dalam (sungguh x maLu)

muka sangat cuak ( budak muhammad nie taw jew dier nk sunat 2 minggu b4 sunat terus jadi pendiam bila tanye sepatah haram dier x jawap punye la takot sangt tp dia la paling senyap x bersuara langsung taw meleleh jew air mata

muka lepas sunat still xdew perasaan n bila tanye masih membisu :)

Isma paling cool x nagis langsung n sangat lasak dan sangat degil nk berpantang

**Camne la nanti aku klau ada anak lelaki hihihi

-muCux-


2 000 Caci Maki:

n!cK said...

keh3..macam besh je sunat ramai2 g2..ape la perasaan diorang kan..ekeke

muCux said...

nick: hihihi lawak ada 11 org yg sunat ada 11 auta kelin* :)

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review