20 May 2011

OTAK SEMPIT

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, May 20, 2011
Adeeehhhh!!!!
tetibe hagin aku naik plak petang-petang camnie. Apa kes?????
Al-kisahnya. . . 
Member aku sorg nie planing nk naik genting memandangkan "kiter all" lama dah tak hangout sesama so dia calling2 la buddies2 "kiter all" semua dan aku sangat teruja memandangkan aku sangat rindu kat "dier all" tetibe timbul plak kes "terciptanya" satu rules antara mmber2 ktorg klau si polan nie ada si member aku nie x leh lepak skali WTF!! kau sapa nk cipta2 rules kat ktorg semua. . . bila aku cakap otak kau sempit kau hangin kat aku tp mmg sah2 kot nmpk otak kau 2 sempit masalah kau ngan dier tolong jangan libatkan org lain kau kawan aku dier kawan aku kiter nk njoy n hapi sesama tp bile kau dah buat rules cam 2 buat aku hangin. . . kiter bukan cam budak2 sekolah rendah bile gaduh kene salam bagai baru leh kawan blk come on la kiter dah besar ok benda yang dah lepas 2 x yah la nk ungkit2 n ingat2 blk. kesian kat kawan2 yang lain nie. . .

p/s: bila menaip dgn keadaan marah aku sendiri x faham apa yang aku nak sampai kan. . . .
p/s/s: maafkan aku andai kau terasa :)

-muCux-

2 000 Caci Maki:

Chikebum Buzz said...

salam .. =)
bawak bersoba ..org yg berfikiran 'semfeet' memang mcm tu ..heh ...abaikan jer ....jangan menjejaskan perjalanan hidup ye .. =P

muCux said...

cik chikebum: tqvm muahmuahxxxxxx

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review