20 May 2011

BULAN yang sangat SIBUK!!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, May 20, 2011
mOrnink~
hihihi ingat kat cik mucux lagi x? maklumla lama dah x update n3 kot ada yg terlupa. lately nie sangt bz dan mood nk "berblogging" juga jatuh merundum sbb 2 la blog cik mucux sunyi sepi je tp korg kesah kew? x kesahkan sbb cik mucux nie bukan ada pembaca tegar pon :p


Nak cerita sikit aktiviti sepanjang bulan nie yang membuatkan konon-kononya cik mucux bz sangat (padahal xdew la bz mana pun)
  • 1st sekali cik mucux terlibat dgn sukan perbendaharaan cik mucux terpilih mewakil pasukan DASAR(policy) dalam acara netball dan selaku pengurus utk pasukan futsal (pengurus yg x terurus jadi pengurus pun sbb player terlebih hhihihi) so bila dah mewakili 2 acara traning menjadi double abis traning netball shoot g traning futsal giler kentang mmg nk mati rasenye time 2 tp xpew berbaloi sbb untuk ke 2 2 acara nie pasukan kitorg dapat tempat ke 2 tahun depan myb juara kot.  
  • 2nd cik mucux demam :( myb badan sangat letih n faktor cuaca jugak mempengaruhi. untuk pertama kalinya cik mucux makan ubat tanpa di paksa sbb mmg giler2 xmau demam b4 smue aktiviti nie abis dan oleh sebab itu jugak la mood utk berblogging xdew di tambah jugak dgn kerja di ofis yg byk :)
  • 3rd cik mucux n da geng holiday di tut. . .tp tahap holiday x mencecah 100% sbb kat sana cik mucux x sihat tp gagahkan jugak :). . .so nak taw kat mane cik mucux holiday tgg next entry k. . . 
Ok sekian utk kali ini 
wasalam :)

-muCux-


5 000 Caci Maki:

LIYA said...

langkawiii tunggu i lak...

muCux said...

hihihi langkawi ka? bukan KK? uwahhhh nak ikOtttt :p

LIYA said...

dua2 ma huhu..

muCux said...

syokkkkkk!!!!
nk kirim taw :)

Sha said...

oooo padan la blog senyap jew...hihihi
ai nie tertunggu2 la ceta br

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review