08 April 2011

Petua Untuk Mengesan Kecurangan

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, April 08, 2011
Assalam smue!
" Petua Untuk Mengesan Kecurangan" wah!! tajuk entri x leh blah petua la segala bagai macam org tua2 pulak nak bagi petua. Akceli bukan la petua tapi sekadar pendapat atau pun lebih tepat adalah tips. Tips atas pengalaman aku yang tak seberapa nie. (lebey 5 kali frust. . dasyattt!!!)

cek it out~
  •  Bf/gf korang tu dah kurang berkomunikasi. Kalau keluar dating sepatah korang cakap sepatah dia jawap.
  •  Bf/gf korang suka melakukan hal bersendirian kira nak pergi mana-mana dah jarang punch kad kat korang.
  • Bf/gf korang mempunyai masalah kewangan kalau dulu ada korang je tapi sekarang nk spend duit utk scandal segala bagai so duit pun tak cukup.
  • Bf/gf korang selalu je keluar n balik lambat bila di tanye petik nama member dia yang korang kenal.
  • Kalau korang cek hp bf/gf korang habis segala masej, incoming cll n out call semua dia delete.
  • Bila korang call bf'/gf korang selalu tak jawap call alasan tidur, main futsal, hp kat atas n macam-macam lagi.
Bagi reader yg sedang bercinta cepat-cepat tgk bf/gf korang ada peel camnie x? klau ada selidik jgn bg can. . apa-apa pun uol sendiri kenal bf/gf korang kan so pepandai la korang menilai.
Pendapat hanya sekadar pendapat. 
Tepuk dada tanye selera.



-muCux-

11 000 Caci Maki:

qucachahir said...

syukur alhamdulillah..
kekasih hati saya tidak begitu..hehe..
tip yang bagus.. =)

Hanny Quinn said...

Hey...Nice Blog..!! Feel Free To Visit Mine (^_^) http://hannyquinn.blogspot.com/

muCux said...

@qucachahir: alhamdulillah semoga smpai ke jinjang pelamin ya :)

Axie04 said...

cik mucux sila berhati2 ye?
jgan cintan lama2 tau
kawin je then baru cintun2
huhu

muCux said...

@axie: saya nk kawen bulan depan tp calon tolong cari kan
klau leh nk imam muda hahahahahaha

Zy said...

wahuuu beso harapan cik adik nie....imam muda musim bru dh nk tayang kt astro oasis jamu2kan mata hehehe amin klu dh jodoh akak doakan hanya yg terbaik buat adik2 yg dh banyak kali frust tertonggek huhuhu

muCux said...

@zy: x larat nk frust dah nie kak oi. . klau ada imam2 muda akak kenal leh la rekemenkan kat mucux hihihihi

Sue said...

damn...aku agk tlewat utk kesan k'curang'an nie... haishh.. parah jiwa beb...

muCux said...

@sue: aku pon agak terlewat jugak beb . . .sbb 2 5 kali frust hahahahaha

Anonymous said...

Kepada jantan2 mangkuk hayun yg curang tu...what goes around..will comes around....
Tuhan Maha Adil.....

Anonymous said...

Pak imam yg tua2 pn tersungkur dek krn nafsu...ini kn plak imam2 muda.....ilmu blm cukup masak d pokok dek non oiiiiiii.........

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review