15 April 2011

NEW BOYZ???? DAMN!!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, April 15, 2011
hye eberione!!
hahahahaha bagi aku geLak duLu x tahan plak tgk tajuk entri aku nie. . . .
Aku nk kongsi satu rahsia ngan korang nak x? ok meh dekat-dekat skit nanti org lain dgr dulu kan kan kan aku nie peminat New Boyz (NB) ok sila gelak ramai-ramai. Kenal x kumpulan NB nie? ala vokalis dier yang nama tomok tue. .ok dah kenal kan?good!  Kemunculan NB pada suatu masa dulu membuatkan semua budak perempuan yg gedik mahupun x gedik histeria tp aku xdew la histeria sngt (sila percaya). Aku giler kat Lan kiut n cool tp bile aku tgk pic dorg kat bawah nie aku menyumpah sendiri damn!!! suck  giler taste aku hahahaha.

Mana la g budak2 NB nie skg yg ada pon tomok jew la, tomok pun dah byk kemajuan( sila contohi tomok x mudah putus asa) suke tgk tomok kat OIAM rase jauh beza dr tomok yang dulu.


  • Sila tgk lan yg aku sangat giler pada suatu masa dulu hahahahahahahahaha
  • Kiut kan rambut tomok dulu (giler geli)
  • Syuk ngan tomok antara yg di giLai myb sbb trend rambut belah tengah dorang kot :p

p.s: sLalu tweet-tweet ngan tomok :)

-muCux-

6 000 Caci Maki:

Chieda Hafiz said...

Sejarah mungkin berulangggggggg... wakakakkaakka!!! Rambut belah tengah tak tahan tu! Gelak guling2! adoiiiii...

muCux said...

@chieda: hahahahaha sangat lawak. . .damn!!!!

deyna said...

saya pun suka NB jugak dulu...hari2 karaoke lagu tu kat rumah dgn jiran2...

Axie04 said...

I TENGAH GELAK PECAH PERUT NI
U DENGAR X SAMPAI ATAS
HUHU

muCux said...

@dyena: Dulu saya minat NB tapi sorok2 takot kene bahan ngan dak2 lelaki hahahahaha. . .

p/s:thankss NB kerana menjadi antara kenangan yg buat saya gelak bile terkenang damn!! hahahaha

muCux said...

@axie04: wahhhh jgn kate dgr smpai ats klau i kat kastam pon leh dgr u gelak hahahahaha. . .

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review