24 April 2011

Cara-Cara Cover malu bila terjatuh! Damn!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Sunday, April 24, 2011
  1.  Kalau tersepak batu: Jangan terus bangun, sebaliknyer anda baring dan terus berguling-guling hingga jauh dari perhatian ramai...lepas tu baru bgn bila takde orang nampak.
  2.  Kalau terjatuh basikal: cepat-cepat naik beskal anda semula dan jatuhla lagi sehingga berkali-kali supaya orang ingat anda saje-saje buat lawak...
  3. Kalau terjatuh tangga: terus bersilat seolah-olah anda dirasuk atau sedang berlawan dengan makhluk halus...
  4. Kalau terjatuh dalam longkang: pungutlah sampah yang ada sambil marah-marah dengan suara yang kuat, pasti orang menyangka anda seorang yang amat prihatin terhadap kebersihan....
  5. Kalau jatuh ketika nak naik bas: jeritlah kuat-kuat.."oi! apa tolak-tolak ni?" walaupun tiada orang di blakang anda....
  6. Kalau terjatuh di dpn bus stop: terus buat-buat pengsan sehingga ada orang membantu anda..kalo takde..baring terus sampai malam dan takde orang lagi kat bus stop tu...haa...ni lah masa sesuai untuk bangun semula....
  7. Kalau jatuh tergelincir kat lantai licin: tarik la kawan (atau sesiapa yang ada kat sebelah anda) untuk jatuh bersama-sama supaya tak lah anda sorang je yang dapat malu...ye tak?...

12 000 Caci Maki:

melati_jelita said...

hahaha...ptt la asya salu wat2 pengsan klu dia malu..upenye kak ain yg ajr....hehehehhe

muCux said...

@melati: hahaha mmg pon klau tetibe dier pengsan 2 jgn ler caye hehehe

Axie04 said...

SAYA TAG AWAK
http://beingmenu.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

melati_jelita said...

hahaha..mmg xpnh pcaye klu dy wat2 pengsan...propa smate2...hihihihi

ieqa hasan said...

hahahaha .. da tau sgt da die .. jth wat pengsan @ wat muka mcho ngn tgn di dagu .. seolah2 mmbayangkan die model .. adoiii .. pengsan 2 wajib !

muCux said...

melati n ieqa: cam 2 la perangai adeq2 kak in klau korg nk taw tp kakak dorg x cam 2 kakak dowg nie dok aja jew tpbuat x :). . . kak in klau jatuh semgg x kuar umah klau leh nk pindah uma terus la :)

Victoria Michael said...

ptt la sya salu nk pngsan je klu jtuh...dri tips nie rpa ny..haha
plg ska part yg jtuh tergnlincir kt lntai licin tu...sy plg suka yg tu..bia sma2 malu..hahaha
btw nice tips..:)

muCux said...

@vic: hihihihi klau tgk org pengsan 2 jgn la caye sngt 2 smue nk cover malu jew :p

ieqa hasan said...

HAHAHAHA .. skg da tau .. leh follow ye vic ...

Victoria Michael said...

mucux : hahaha...taktik terbaru...

ika: ko ptt follow gak tau...bb ko salu sgt jtuh..len kali wat2 pngsan k..haha

ahmad said...

style la tips ko ni..... maner ko dpt nie???

muCux said...

ahmad: adakah anda ahmad fadullah? jika ya saya cilok dr wall post anda

jika anda bukan ahmad fadullah saya curik dari ahmad fadullah punye wall post :)

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review