30 March 2011

PETUA MANJA KAN LELAKI

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Wednesday, March 30, 2011
Sabar dengan Kerenahnya – Kadang-kadang  mungkin suami/lelaki berasa tertekan sebab masalah di tempat kerja ataupun dia berjauhan dari anda, ataupun masalah lain. Kalau ini terjadi, sabar sahaja. Sebaliknya, buat sesuatu yang boleh buat dia lupakan masalahnya.

Kurangkan Berleter/Membebel – Biasanya, isteri/pasangan berleter kalau ada sebab. Tidak salah membebel jika untuk kebaikan bersama.Cuma kalau boleh, kurangkan sedikit bebelan anda kerana lelaki memang tidak suka dengar perempuan membebel. Ada juga sampaikan tidak mahu balik rumah sebab tidak sanggup dengar isteri/pasangan asyik membebel sepanjang masa. Fikirkan cara lain untuk menyampaikan apa yang terpekung di hati anda.

Belai dengan Manja – Semasa sedang duduk relaks, apa kata anda peluk dia dengan manja atau belai rambut dia? Pasti akan timbul kasih yang amat mendalam.

Manjakan Diri Anda – Orang lelaki suka dengan wanita yang manja. Tetapi jangan berlebih-lebih pulak. Sekali-sekala bolehlah berlagak manja, tetapi jangan selalu. Dia pulak naik rimas dan naik geli.

DIER la lelaki idaman aku just nice x encem sangat x buruk sangat hihihihi
 terima kaceh incik google di atas gamabr ini

sumber dari ENSAIKLOPEDIA

3 000 Caci Maki:

qucachahir said...

bagus tips nye.. ;)

cinda said...

gedik2 tu penting bila dah kawin..hheh..bebel plak...hmmm..akak tunggu dia tenang..baru start enjin..tp satu topik jer la..hahaha..mucux kawin skrg!!!

muCux said...

pn cinda saya nk kawen tp calon x dpt cr lagi nie. . .gedik dah melampaui batas nie mmg dah ptt kawen hahahahahaha. .
ada colan colan nye x?

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review