21 March 2011

Pelamin Buatan Sendiri

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Monday, March 21, 2011
assalam smue~
isnin?huh!! nape perlu ada hari isnin! x suke! x suke!(sambil hentak2 kaki)
ok cukup gedik utk pagi  ini aku bukan nk cite pasal ari isnin yg mmg kebiasaannye sangat bosan tp aku nk cite pasal weekend aku yang sangt meletihkan dan sangat bz :). Sabtu majlis tunang mmbr baik aku n ahad class make up seharian huhuhuhuhu aku mmg x dok uma lngsung.
Class makeup aku xnak cite skg nie tgg dulu bila pic dah siap smue baru aku buat entri pasal 2. B4 dis aku ada wat entri pasal kawan baik aku tunangan so entri kali nie cam biase la nk post sekitar majlis pertunangan n aku  nk highlight kan kat korang smua bahawa PELAMIN ktorg buat SENDIRI sama seperti majlis2 teman terapat ktorg b4 this pelamin dijayakan oleh crew2 Ampaian Emas Collections. Bagi yg berminat nk kami wat pelamin serta Package lain leh klik kat SINI
Cinta dan aku (b4 gerak posing kat butik duLu)

 Pelamin Tunang yang sangat simple
(salah satu rekaan Pelamin Ampaian Emas Collections)
 


Konsep Arabic


 aksi separuh Luca*


KAMI yang comeL (Muntah hijau)


Meraka dan aku

** sangat sedey pict x byk sbb camera aku kehabisan bateri nyampahhhh

-muCux-
 

6 000 Caci Maki:

dhiera said...

nice pelamin..keep it up!

apple hijau said...

cantik pelamin nya...kombinasi warna yang mantoooop! ha ha...teruskan.. :)

WILAYAH C.T.M said...

cantek pelamin tu..

muCux said...

tq guys. . .
klau uoLs nk kawen or tunang leh la ambik package my fren erk. . .harga sangt berpatutan :)

CINTA UNTUK KITA said...

cntik hsil keje ;p

CINTA UNTUK KITA said...

cntik hsil keje ;p

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review