01 March 2011

Oh Dunia bLogger!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Tuesday, March 01, 2011
Assalam smue~
2 3 hari nie aku x byk mengupdate blog just menghabiskan masa "berblogwalking" then aku sangat2 terkejut dgn apa yg aku dapat sungguh panas rupanye dunia blogging nie membuatkan aku terfikir mampu ke aku utk mengahadapi rencah-rencah kehidupan seperti mereka-mereka nie(wahh sngat poyos kau ainn update blog pon 2 kali semgg ada hati nk berangan jd fames hihihi).

Berbalah sesama sendiri, masing-masing nk tunjuk yg dier betul masing-masing xmau mengalah mcm2 entri aku baca smuenye point yang sama x puas hati satu sama lain n nk pertahankan pendapat masing-masing . Org kate berblog nie sekadar nk meluahkan apa yg dirasa dan berkongsi kehidupan disamping menambah pendapatan(tah bila nk bertambah nie), ternyata mmg benar ramai blogger kat luar sana meluahkan rase geram, x puas hati dan menjatuhkan satu sama lain dalam entri2 dorg. Adakah itu contoh yang baik pada blogger2 baru cam aku nie???blogger2 yang baru nk bertatih dlm dunia ini???

Blogger sampah la, blogger murahan la, entri syok sendiri la, pict perasan kiut la n macam-macam lagi la, aku pon layan jugak bace entri2 cam nie (adakah mmg sikap org melayu cam aku nie suke tgk org melayu sesama melayu  bermusuhan?) bukan aku suke tgk melayu berbalah sesama sendiri cume mengambil pengajaran semoga aku dijauhkan dari benda2 2 smue sbb aku nie blogger baru penulisan pun merepek lagi still belajar jadi x mustahil lah blogger2 lama nie akan kategorikan aku sebagai blogger sampah, blogger murahan dan sebagainya.

So aku belajar dari blogger-blogger lama dan terima kasih pada blogger-blogger lama kerana menunjukan contoh yg baik pada kami blogger baru. Semoga suatu hari nanti kami jugak akan jadi seperti kalian smue bila masing-masing dah fames.

*Entri xde kene mengene dgn yang hidop mahu pon yg meninggal dunia berckp atas dasar apa yg ada dalam pale hotak aku. Harap Maklum.

 
-muCux-

5 000 Caci Maki:

cinda said...

susah gak nak cakap..kengkadang blog ni sebagai album tuk kehidupan kita sehari2.maksudnya kita leh refer pada masa akan datang..itu pendapat kita tp org lain mungkin pk menunjuk..terserah pade memasing..
contoh kita syok sdrik letak gambo kita..mungkin spoloh taun lagi kita tengok balik oo..x byk beza gak aku 10 taun dolu..heheheh cam tuh aa..walau ape pun yg kita letak kalau niat mmg tuk diri sendiri its ok kot..bg yg x suka tengok jgn tengok..maksudnya kalau dia nak tengok lagi tu kira kita menarik la tu kan..kan..kan..ape2 pun bagi akak adelah sebagai rujukan akan datang la..cuma yg paling kita kena berhati-hati segala coretan kalau boleh jgn mengusik hati org lain..ekekekeke...mwembebel lak ..tu my opinion ler... cuma akak geram giler kat anonymos sorang tuh...eeeee mmg geram suka giler hentam org..baru2 nih ade sorang blogger tu truk kena hentam..kena caci sampai ke mak bapak..yg sedehnya 1 2 hari selepas anonymos nih hentam dia..blogger tu meninggal dunia sbb kanser..padan muka anon tuh..suma org damn dia padan muka sbb x sempat nak mintak maap..sepanjang akak berblogwalker nih bagi akak banyak panduan yg akak dapat..kengkadang dapat hiburkan hati gak diorg nih..k la muchux..kalo nak citer kang penuh plak ruang komen nih..heheheh

muCux said...

panjang mmg panjang. .
leh wat entri nie hihihi. . .
thankss sbb bagi pendapat. .
entri nie pown sekadar meluah apa yg ada dlm pale hotak xdew plak nk hentam sesapa. . .
kejam kew entri aku nie?

Faztee Danisha said...

umang aih..ni pertandingan esei ke ape..ish cik nad leh wt entri tu dlm blog..
ain..cam tau je pe yg ko kate ni..adekah ..???apepun kite b'blog je cam biasa..blog kita milik kita..

muCux said...

pendapat masing2 kan kak. .
aku nie membace jew
suke suke suke

Faztee Danisha said...

yup...bace dan terus membaca..blog terus blog..

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review