15 March 2011

DRAMA MELAYU SEKARANG

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Tuesday, March 15, 2011
Apa yg aku perasan klau drama MELAYU mesti ada Scene:
  • MAKAN- x kira la makan kat restoran ke makan dekat rumah ke makan dekat kedai mamak ke scene makan mesti ada.Pastu kalau makan lauk penuh atas meja tapi mkn nasi putih je lauk x usik pun pastu dok terkuis2 nasi 2.
  • PROJEK JUTA-JUTA- mesti nak ada cite pasal projek sana sini, Company mesti yang besar-besar, duduk kat Kerusi pnggil PA masuk mintak fail segala bagai bukak PC dok mengadap window.
  • DALAM KERETA-memandu sambil cakap telefon pkai hand free.
  • PARKING KERETA- Slamber badak kau jew parking tgh2 jalan. Xde pLak polis ke DBKL kew dtg saman kau. Cube klau realitinya parking kejab jew majlis perbandaran dah bukak buku nak saman sampai x cukup tanah la aku lari.(pas2 kete plak xmo mengalah smue stok sport car n jenis bukak2 bumbung tgh2 panas lalu dekat MMR2. . dammm it!!!!)
Ok aku bagi 4 yang paling KETARA kLau ada yg lain korg nak tambah sila tambah pada ruangan komen.

-mucux-

12 000 Caci Maki:

shiqin said...

ok tak lengkap klu tak de tan sri dato datin bagai kn..ank owg kya ngn miskin konon nyer lah.


hehehe.

muCux said...

shiqin: hahahahaha datin g salonn buat rambut sambil bergosip :p

Cik bEe said...

a'ah laaa..cik bee br perasan...hahahaa....kalau mucukk xgtw..mmg xperasan pyer..
satu ag..salah sorang hero or heroin mesti ank org miskin n ank orag kaya kn???pas2 mesti si anak yang kaya 2 da djodohkan tuk mereka yn kaya sahaja....

muCux said...

cik bee: antara 2 darjat nie bukan kat drama melayu jew novel melayu pown kebanyakan cam 2. .
mesti nk bercinta ngan anak datuk la anak tansri la kekadang cam dah taw jalan citenye. . .

fyfyiqbal said...

perempuan yang baik gilaa , tapi tak cantik atau miskin . hahaha

muCux said...

fyfyiqbal bukan baek i rase tp bodo
org buli pown xleh nk lawan. . benci taw

whitecappuccino said...

setuju sangat2..rumah pulak macam hotel 5 bintang.

lagak PENDITA said...

Nice blog..
http://lagakpendita.blogspot.com/

vielyns said...

mesti cite bab kaya raya bagai. Takdenyer merempat kat bawah jambatan mcm reality hidup..

Cite pula bab rampas harta bagai..huhu takdr ker cerita yang idop miskin pastu buat grai kecik, pastu baru maju ker? boring la bab datuk datin ni..

betul tak mucux ;)?

muCux said...

tol2 klau projek smue nk juta2 jew. . xmau mengalah huhuhuhu

penyisir rambut said...

hehehe...
base la tuh...
klu drama korea lak msti leh prsan asek kat airpot...
hee...
jom join contest mashi...

HEROICzero said...

no 1 tu memang aku perasan sgt! jumpa dekat restoran, air atas meja. x berusik, terus balik. keh3x

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review