18 March 2011

3 TIPS utk perempuan. . .

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, March 18, 2011
assalam~ 
Harini aku nk kongsi 3 tips ngan korang semua khusus utk kaum hawa. Klau kaum adam nk try pun apa salah nye. akceli tips nie dari mmbr aku dier suke sangat dok post tips kat FB aku pun cilok masuk kat blog utk kongsi ngan u oLs!! 

  • Lepas balik keje, mesti badan rasa penat, lesu, letih n kekadang rasa sgt stresskan? betul x?. Ok senang jew cara-cara nk hiLangkan semua2 tue ambil air panas campur dgn sedikit garam 'rendamkan kaki' dalam tempoh 1\2 jam( sampai air tu jadi sejuk).
    Ia bertujuan utk menghilangkn bau kaki, sakit kepala, sekali gus membuang sisa toksik, n bengkak sbb pakai heels seharian juga penghilang stress! cube la.. gerenti tdo lena.. hehehehe.  


  • Ok tips ke2 pLak untuk perempuan yg 'berambut panjang'. Mulai hari ini rajin2lah  ikat rambut korang yg panjang tu ..ikat ketat2 sbb bila kita ikat rambut kite ketat2 seluruh kulit muke akn jd tegang n xkan jadi 'kedutan' ditepi mata dan mulut. pernah tgk perempuan pas bersalin ikat rambut x? ha lebey kureng cam 2 la ikat ketat tp jgn sampai tercabut kulit kepala sudah la. [ awet mude u ols! ]. 

  • kunyit hidup + madu + asam jawa + gula merah = awek muda :)

**Lebih Banyak TIPS akan datang.

-muCux-
 

13 000 Caci Maki:

n!cK said...

huihhh~~kena wat neh..haha:)

Faztee Danisha said...

ha baru nak gerak...kumpul tips banyak2 yup..leh kami baca

marish sha said...

sha tak boleh la ikat rambut ketat2 nanti kepale jadi pening sangat.
camne tu ya ?

muCux said...

nick buat jgn x buat. . .hihihihihi yg x sanggup last skali 2. . .eeyarrkkk!! hahahahaha

muCux said...

FD nk tips bersihkan kulit dari kamoo :)

muCux said...

sha kekadang CM pun rase cam 2 tp bile dah terlalu lama ikat rase bioL kejab :)

marish sha said...

huhu , itulah , jadi cmne nak buat ni

Cikziee said...

Nak try tips yg pertama 2..hehe

muCux said...

sha: x yah buat hihihihihi

muCux said...

cikziee i dah try agak berkesan rilex jew sambil 2 letak timun kat mata :)

Faztee Danisha said...

wes...tip amende nye Mucux?bersihkn kuli?ala sapu je le..lap2 sikit udah..kui..kui..nt i wt entri khas utk u ye

muCux said...

FD: kulit muka nie dah tonyoh dgn kertas pasir pon x mau lg :)

Faztee Danisha said...

ater muke tmn pun berjer***..cmne nk buek ha

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review