10 March 2011

22 pelatih polis dikuarantin

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Thursday, March 10, 2011
KUALA LUMPUR: Seorang pelatih polis maut manakala 27 rakannya masing-masing berusia 20-an dikuarantin di Hospital Kuala Lumpur (HKL) sejak dua hari lalu setelah disahkan dijangkiti virus kencing tikus ketika menjalani latihan di Pusat Latihan Polis (Pulapol) Jalan Semarak.
Pelatih yang meninggal dunia, Mohd Azizan Azidi, 21, berasal dari Kampung Sayong, Kuala Kangsar, Perak, maut kira-kira jam 8.30 malam kelmarin manakala dua rakannya ditempatkan di Unit Rawatan Rapi (ICU) HKL kerana keadaan mereka dilaporkan kritikal. terus membaca

Cepat-cepat pada yang ada adik, abang or sedara mara yang tgh menjalani latihan di  PULAPOL jalan semarak, boleh call no nie utk bertanyakan perkembangan ahli keluarga. . .03-2688 2009

Entri lmbt Post sbb tgh kecoh nie ada beberapa rakan n sedara yg ada kat PULAPOL 2. . Mucux doakan semuanya dalam keadan Ok.

** Pada Cik Naz xmau sedey2 taw. aku sentiasa doakan yang terbaik :).

 ini lah cik naz cinta hati cik mucux. . tunangan dier skg kat PULAPOL 
mintak u all doakan yang terbaik utk dier dan tunangan dier ye :)

-muCux-

6 000 Caci Maki:

shiqin said...

huhu..moga mereka baek2 je kn.

sory shqn dh pecah kn nom 200 follower mucux. hehe.

sudi singgah kt http://shiqinzainal.blogspot.com/2011/03/hanis-zalikha-kalah-gaduh-dengan-shiqin.html

muCux said...

tq shiqin sudi folow cik mucux n tq doakan cik naz cinta hati cik mucux ye :)
jom nk terjah blog shiqin plak. . .

shiqin said...

tanx sudi singgah n follow. cik mucux dh membolat kan follower shqn jd 90.
ngeh3 ! tq2.

dlu dok kl dkat jew ngn PULAPOL, kt jln semarak. tp ble dh drjah 5 kne pndah putrajaya.
huhuhu

muCux said...

owhhh yeke?
so skg kat putrajaya la nie?
CM pown kat putrajaya jugak nie :)

lovely said...

sepupu akak pun ade kat saner sekarang nie.. akak baru jer t.pon makcik akak tnyk psl sepupu akak tu..
tp dia x boleh ckp ngan anak dia..
cuma pegawai kat sane kata dia ok..
risau akak.. nasib ain bg tau..tq ain..

muCux said...

a'ah kak kiter x leh ckp dgn pelatih just ckp ngan pegawai jew
pegawai 2 yg lapor kan tentang pelatih mane yg kene kuarantin. .
so far mmbr ainn nie pown Ok :)

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review