16 February 2011

RINDU nk ber GO KART!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Wednesday, February 16, 2011
hye smue~
Ari nie aku ada interview kat menara oua jalan pinang hopefully smue ok. doakan aku ye :)

Ok mengenai entri aku kali nie tetibe aku terasa rindu plak nk ber go kart dah setahun lebih jugak la aku x ber go kart nie. . 1st time aku bawak go kart kat cyberjaya anjuran BAC club under exco sukan mmg cuak giLer  La time 2 bertambah cuak bile naik go kart x pkai baju keselamatan adeehhhhhhh kang terlnggar sana cnie sapa nk bertnggungjawab ada plak mmbr aku sound ko ingt ko bawak F1 nk berbaju keselamatan bagai hahahahahaha (aku pon memberanikan diri aku). Mase tu kebykan pelumba(wah class gitu) smue baru 1st time bawak go kart sbb 2 ramai yg lintang pukang ade yg terbabas ada yg bawak slow cam nk window shopping ada yg berlanggar ngan kart laen sampaikan naek atas kart org depan, 2 mmg paling dasyat tahniah pada kak zira yang berjaya naik atas kart org hihihihihi.

Go kart nie sLow jew 60km/j tp bile bawak aku terase dah laju sangat dah sbb dier 1 inci jew dr bumi n lagi satu gO kart nie x mudah terbaLik ko bawak la laju camne n langgar apa pown mmg ssh nk terbalik kLau terbalik 2 mmg org yg bawak 2 gile babi dasyat. Aku berjaya dpt tempat ke 2 pada 1st racing kire pencapaian terhebat jugak la hihihihihihi. . 1st bawak dpt 1st runner up terer x aku???

 Sesi Pendaftaran

 Saringan (dlm aty tgh mengucap cuak giLer )


Aksi yang sangat BAHAYA (Jangan Tiru aksi ini tanpa pengawasan org yang mahir)

  Nampak x muke gembira sbb menang( hahahahaha burOk beno)

Sempat Berposing tgh2 Panas

 FINALIS

 CAMPION n 1st RUNNER UP

 YEAHHHHH!!! aku Dpt Hadiahhh!!!

Yang ni pLak mase main Go kart kat USJ

 Posing duLu b4 race

Mat SaLLeh nie tgh bagi tips kat aku

Yeah yeah masuk FinaL lg tp kali nie x menang cos aku tersaLah piLih kart. . 
kart yang aku naek 2 ada prob (Pemilihan kart jugak amat penting dalam perlumbaan)

Saat Kejatuhan aku :(

Laen kaLi cube Lagi ye cik Mucux

*Next time nk try maen ATV pLak usha kat kemensah harga leh tahan jugak.

-muCux-

2 000 Caci Maki:

suhaiza said...

waaa...seronoknyer.dulu rjin gak main.skunk xdah.jga kilit.
hahahaha...gedix kan...????
ngeeee!!!!!!

muCux said...

sesuai sngat
i pown dah x bergo kart sbb jaga kulit hahahhaa
maen atv pLak dlm utan so x panas sngt :p

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review