18 February 2011

MESSAGES dari Facebook founder Mark Zuckerberg

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Friday, February 18, 2011
Mornink smue~

nk stOry skit nie pepagi tadi sampai je ofis cam biase la on PC then bukak email, FB, Blog , bharian n bLa bLa bLa cek mane2 benda yg x sempat aku nk repLy sebelum tido smlm. Pastu aku dpt satu msj nie dari saLah seorg rakan alam maya aku. Kesahihannya aku sendiri x pazti tp aku just nk kongsilah n aku x buat pun malas hihihihi terpuLang La pada kowg smue nk buat atau x tepuk dada tanya selera. . jOm kiter tgk apa dier
jeng jeng jeng~

Sorry that I had to send this message. Since Facebook has recently become very popular, has become the many complaints that Facebook has become unacceptabldy slow. The report shows that the reason is that Facebook has a number of non-active members and, secondly, many new Facebook members. We want to send this message to see whether you're active members or not. If you're aktiviinen, can you send this message to at least 15 users. Use the "Copy - Cut and Paste" to show that you are still active. Those who do not send this message within 2 weeks in, will be removed in order to get more space. Send this message to your friends to show me that you are still active, and do not want to be removed.

Facebook founder
Mark Zuckerberg
 
Ok ni  pLak translate BM
 
maaf saya terpaksa menghantar mesej ini. oleh kerana facebook menjadi sangat popular kebelakangan ini, banyak aduan bahawa facebook menjadi lembab (lambat). laporan menunjukkan bahawa penyebabnya ialah terdapat beberapa ahli tidak aktif dan yang kedua, banyak ahli baru. kami menghantar mesej ini untuk mengenalpasti sama ada anda adalah ahli aktif atau tidak. jika anda aktif, boleh anda hantar mesej ini kepada sekurang-kurang 15 pengguna. guna 'copy/cut and paste' untuk menunjukkan bahawa anda masih aktif. sesiapa yang tidak menghantar mesej ini dalam masa 2 minggu akan disingkirkan untuk mendapatkan lebih ruang. hantar mesej ini kepada rakan anda untuk menunjukkan bahawa anda masih aktif dan tidak mahu disingkirkan .

sO korg cmne?
tetibe terpikir lak aku nape la nk kene anta msj kat 15 org sebab nk taw aktif kew x sedangkan leh jew tgk kat profile kiter klau dah sehari berpuluh-puluh status kiter update x kan x aktif lagi kot. . semak inbox aku la ramai sangt dok msj benda yang sama. chOiiiii!!!

-muCux-

2 000 Caci Maki:

darxniq said...

haaaahahahhaa....:p

Cikziee said...

Mengong yg send msg 2...hahahaha

Buat tak endah je.. =)

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review