13 February 2011

Dating with my Ex Bf. . .

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Sunday, February 13, 2011
sangat teruja!!!
lama dah x jumpe ex aku nie last jumpe bln pose tahun lepas. . .2 pown x lama mane sembang kejap jew. . .tetibe rinie dier msj ckp nk jumpe sbb dier ada kat around uma aku memandangkan aku pown free aku on jew. . .b4 nie ada jugak deal nk meet tp slalu x jadi sbb masing2 bz. . aku kawan ngan dier since 2004 mase 2 tgh study2 lg cinta monyet owg kate bezt kapel ngan dier nie sbb pale otak dier giler2 cam aku jugak ktowg putus sbb biase la remaja hal kecik pown leh jadi besa. . paz putus setahun jugak x cntac  ngan dier ktowg cntac blk pown sbb terjumpe dier kat satu gig n start dari c2 jd rapat blk. . rase laen bile kapel jd kawan mule2 2 rase cam malu2 jugak la paz2 aku rase lebey bebas segala benda leh kongsi ngan dier berbanding masa kapel dulu. . start dari c2 dier jd 1 of my best fren suke duka aku cite kat dier. . . dierlah penasihat x berbaya aku, kaunselor x bertauliah n pendengar yg setia.

ermmm perasaan aku kat dier????of cos la aku sayang dier tp as a fren la pernah jugak ktowg try nk seriuz blk tp x bole feel masing2 dah jd laen so ktowg putuskan tok jd kawan aku selesa cam tue dier pown selesa cam tue. Cukup la sekadar aku taw byk mana syg dier kat aku n dier taw byk mane syg aku kat dier. Mmbr aku pernah tanye aku x jeles kew tgk dier kuar ngan gf dier ermmm jeles kew aku???tah aku pown x taw. . .perasaan 2 bia aku jew yg simpan. Ada benda yang kiter leh kongsi n ada benda yg kiter x leh kongsi :)
Selamat Malam Smue!!!

-muCux-


9 000 Caci Maki:

rieyana ynn said...

waaa...yana memang jelez kalau tgk owg date...huhu..sal yana tak ada na date dgn sapa2...;(

cinda said...

waaaa...tingat kuch kuch hota hai...sadis le ain...muahaaaaaa...
akak kalo tingat 1st pakwe..sedey gak..aaa...(jgn bagitau abg shah)hahahaha....tesentuh ati i bace uuu

muCux said...

yana thanks b my follower :)
xmo sedey2. .
nanti ada la 2 :p

muCux said...

cinda don wory i simpan rahsia u
tp kene ada pengeras la
hihihihihihi
20sen :p

Sue said...

AIN...BEST KAN KLW MASE LEY DI UNDUR..INGIN NIKMATI MASE BERSAME EX-BF AKU....HUHUHU...

Sue said...

AIN..MMG BEST SGT,, ANDAI DPT KU UNDUR MASE, MMG AKU AKN WAT YG TERBAIK UTK DIE.....="(

muCux said...

beb
saba jew la ada nikmah nye
klau ko jew nk jaga aty dier tp dier x ssh jugak cm 2

░♥si lampu neon♥░ said...

hamboiii happening nyer =)

muCux said...

si lampu neon
suke suke suke
n thanks singgah kat cnie :)

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review