19 February 2011

CINTA pada KERJA!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Saturday, February 19, 2011
assalam~
Cammne hari anda arinie?OK?good.. . hari nie aku dgn berbesa hati nk bawak kowg tgk partition aku. ..kat cnie la tempat aku bertungkus lumus berkerja mencari sesuap nasi demi menyara anak-anak dan suami diri sendiri. . kLau serabut meja aku maka serabot la otak aku klau kemas meja aku maknanye kemas la otak aku huhuhuhuhu. . .  

 aku suke tampaL pict yg megarut2 hihihihi. . .
(kak baiti ckp dah cam meja wartawan)

 Meja aku sesama xdew keje suci jew aku tgk. . .
(makanya otak aku tgh kemas masa nie) 

 WaLLpaper PC aku tp skg dah tukar :)
(nmpk x tag 5S tue?5S 2 la yg wat aku x senang duduk setiap kaLi audit 5S dtg)


 Note yg xdew kene mengena ngan keje :p

Nie meja aku separuh serabot. . kLau nk tgk tOl2 serabot kene dtg ofiz aku 
sbb klau meja aku dah serabot aku xdew masa nk snap2 pict nie :p

Kepada anda semue selamat berkerja dan tanamkan Lah dalam diri "KERJA ADALAH IBADAH"
nescaya anda akan berasa happy (wahhh ye ye jew aku nie padahal aku skg tgh stresss) 

-muCux-

6 000 Caci Maki:

JunAina said...

kerja adalah ibadah yang penting nawaitu, buatlah dengan ikhlas...

k.aina kira bonus coz memang suka kerja ini, suka coz boleh xplore something new setiap kali dapat projek baru...tetapi sesekali stress jugak...hehehee...

Nour Akmal said...

hye..singgah cni..
nice entry..

jom join GA first blog saya..leh dapat topup free..huhu..=)

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

muCux said...

k.aina biLe smpai tahap yg kiter x leh nk bendung mmg terasa amat stress. . keje i ngadap benda yg sama jew klau dpt blaja benda baru pown klau ada isu serius :)

Nour tq coz singgah cnie. . .akan terbang ke sana :)

Hafidzah Hafidz said...

ye sokong tu kak..kerja itu satu ibadah..fiza pun sekarang tengah usaha nak ngadap exam minggu depan..sama2 fighting2 yeay!

apple hijau said...

cantik meja awak... nak tiru boley?

muCux said...

hafidzah: ok nanti i highligth kat kerja itu ibadah besar2 n terang2 erk :)

green apple : tq. . . nk tiru kew? xmo la tiru tp wat lg lawa :)

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review