24 February 2011

Cameron Highlands here i come!!!!!

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Thursday, February 24, 2011
hye smue!!
Apa khabar?Harap smue sihat2 beLaka. . .Apa plan korang weekend nanti?Aku punya plan nk naik Cameron Highlands ahad nie dgn mmbr2 tercinta sangat teruja memandangkan pale hotak aku skg nie pown tgh serabot. Sekarang nie aku tgh dok pk2 nk pkai baju apa nanti? ermmm tgk dlm lemari koleksi x di update nmpk gayanya terpaksalah aku merayau2 kat danau kota sabtu nie (cik nelly n cik naz jgn lupe teman aku ye) Mentang2 la baru jumpe incik Tabung Haji td skg dah x ingt dunia ye cik ainn. Camni la aku kebiasaannye klau ada plan nk g mane-mane ngan mmbr2 or family, aku mezti serabot pk nk pkai apa. Nak buat camne kan dan mmg peel kaum hawa cam 2 harap mengerti ye kaum adam :)

Kesimpulan pada entri aku kali nie ialah aku masih mencari idea :)
Klau sesapa ada idea leh la komen ye. . .klau agak2 komen box aku 2 kosong aku anggap jew la korang pown kekeringan idea :)


suke ngan top itam nie :)

 nak cari baju corak gimau

xdpt baju suar pown Ok :)


Sekian Jumpe Lagi ♥

-muCux-

7 000 Caci Maki:

Epola said...

pakai baju menutup aurat.
hihi ^^

salam singgah
EPOLA, singgah jum?

.::cintabungablogspot::. said...

wahhh sronoknyer die.. jgn lupe 'keysharee' utk cik munge yew ;)


"english education~~" hehehe...

akmal said...

cari jer baju yang selesa nak pakai. :)

jomsantaisekejap said...

Bestnya dia pergi Cameron Highland.. nanti ambik gambar view dia cantik2 ye..Rasanya tengah musim sejuk kat sana tu:-) so apa2 pun selamat bercuti dan enjoy yr weekend...
Salam santai

Dda Ly said...

:) gud luck ye cari baju tu..heheh seronoknyeee nak ke cameron..ikut bleh?:P

jemput ke rumah,
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch ye..♥♥♥

muCux said...

epola: menutup aurat sudah semestinye? nk pkai baju cam pict 2 tp kene adjust bg ttp aurat la muslimah katakan :)

muCux said...

AkmaL, JSS n Dda Ly
Toche toche toche :)

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review