10 February 2011

Blog Simple, Kemas n Kiut!! camne?????

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Thursday, February 10, 2011
hello smue!!
ermm x taw nk buat apa? jom kiter blogwalking :)
time ada masa lapang cmnie aku slalu manfaatkan dgn blogwalking bace entry2 terbaru para blogger
ermm byk betol info aku dpt selain 2 dapat jugak aku selami pengalaman n cerita blogger2 smue supaya aku leh jadikan pengajaran n teladan masa akan dtg :) lagi satu yg aku suke sangat blogwalking nie sbb aku seronok bile tgk blog blogger2 laen yg kiut, kemas serta header yg cantik2. . geram giLer maklum la aku nie x sekreatif dowg smue yg mampu hasilkan header2 n blog yg cantik-cantik so aku cuci mata jew tgk blog2 dowg yg cantik2. tue . .memandangkan aku nie blogger baru byk menda yg aku kene belajar dari blogger2 yg laen. 
Aku suke blog yg kemas n teratur x byk widget yg mengarut2 cthnye cam daun berguguran, bintang n bulan berteraburan n mcm2 lagi la adeehhh penat nk tgg page loading hasilnye aku klik button [x] hihihihihi.(salah aku kew?). Sekarang nie aku sedang berusaha keras untuk menjadikan blog aku satu blog yg simple serabut jugak aku tgk blog aku skg nie. Secara keseluruhan aku sangt tertarik dgn blog abg ben, cik tom, hanis zalikhafatin liyana blog yg simple, kemas n kiut + byk tips utk blogger baru cam aku. Hope satu hari nanti dpt jadi cam dowg.

-muCux-

5 000 Caci Maki:

Pejuang Kesenian Extreme said...

Blog sy kiut tak..hehe
blog ni pon ok juga...cantik..
cuba tang header tu kena memperbaiki lagi..=)

muCux said...

blog u cntik kemas jew
haeder nape nye?
sngt serabot erk?
:)

Pejuang Kesenian Extreme said...

Tak serabut..
simple dah ok dah..
Cuma nampak tak kemas..lagi2 kat tang keyboard tu...=)

muCux said...

ok akan di perbaiki nanti
tq ya :)

Pejuang Kesenian Extreme said...

Welcome..

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review