26 January 2011

Remaja Perempuan Mengandung Anak Luar Nikah Purata 1 Juta Setahun. . . .

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Wednesday, January 26, 2011
addeeeehhhhhhh
aku sendiri ngerii bace tajuk entri aku. . 
aku br jew lepas tgk 360 dowg dok kupas pasal benda nie la. . .ermmm 1 Juta setahun satu jumlah yg byk mana taknye remaja2 skg nie makin berani. . biLa jLn kat sg wang, pavilion n klcc(antara tmpt yg famous) tgk berapa ramai budak2 sekolah yg dok melepak dgn pakaian tah pape paz2 x reti hormat owg langsung minum arak depan2 owg french kiss berpeluk2 kat tepi jalan siap mmbr rakam Lagi paz2 post kat FB n youtube bangga biLe smue owg tgk ko berpeluk2 kat tepi jalan 2 ishhh mmg xde maruah Langsung si bf konon nye merajuk sbb gf dier pilih KLCC dr dier bak kate adeq aku kLau aku jd gf dier "aku reLa piLih JAMBAN dari kau" bukan nye encem sngt pown , sian mak bapak dier maLu dpt anak cam 2. .  kLau la adeq aku cam 2 mmg mati aku kejekan dier klau nk kawan kew  njoy kew aku x kesah tp kene taw batasnya. . .kiter owg islam kLau x alim sangt pown tp kene slalu ingt kiter owg ISLAM. aku duLu pown njoy jugak huha huha gig clubing sini sana tp xdew la sampai x hOrmat Owg n still bole pk mane baek n mane burOk. . . dak2 skg nie jgn wat maen umo baru 11 12 tahun tp dah ada bf umo 25 26 tahun makkkk aiii terkejut aku. . aku duLu ada bf pown masa aku form 2 2 pown kapel kejab jew aku putus ngan dier sbb kLau kuar date dier nk pegang2 tangan aku. .issshhh x suke aku!! so putus betapa kolotnye aku duLu tp bile tgk dak skg nie sO x mustahiL setahun Lg angka anak luar nikah meningkat camne la anak2 2 nk hadapi masyarakat bile besar nanti bile owg taw dier anak luar nikah sian jadi mangsa keadaan atas perbuatan owg Laen :(   
camne la zaman anak2 aku esok. . arap2 aku dpt la didik dowg ngan cara yg betOL. . .ALHAMDULILLAH aku masih di landasan yg betOl walaupown x sempurna :)


 nie La dak yg piLih KLCC dr bf dier 2. . . .BERANI GILER


penyumbang terbesar anak2 luar nikah akan dtg. . .

-muCux-

1 000 Caci Maki:

YAYA AZURA said...

bc tajuk pun ngeri scary

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review