17 January 2011

Malaysia IT Fair - Bringing IT Closer to you-

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Monday, January 17, 2011

MALAYSIA IT FAIR merupakan acara inspirasi gaya hidup digital yang  baik untuk pelanggan-pelanggan dan ICT (maklumat dan komunikasi teknologi) industri.
Ini menyediakan platform yang sangat baik bagi syarikat untuk memaparkan dan melancarkan produk-produk IT, perkhidmatan dan teknologi ke khalayak luas dan tepat sasaran.
Malaysia IT Fair bukan hanya tentang Nilai Bargains tapi LEBIH. Ini termasuk platform pembelajaran dikemas dengan kegiatan bagi generasi moden untuk berkenalan dengan kejadian terbaru IT dan tawaran pelanggan elektronik di pasaran.
Ini adalah acara IT di mana pelanggan berhadapan dengan teknologi inovatif dalam perkakasan dan perisian komputer, produk digital, aplikasiwayarles, ICT Gadget, komponen dan penyelesaian dari jenama terkenal di dunia.
 

Malaysia IT Fair event schedule:

Time\Day Day 1 Day 2 Day 3
11am ThumbDrive for as low as RM10 (Happy Hour) ThumbDrive for as low as RM10 (Happy Hour) ThumbDrive for as low as RM10 (Happy Hour)
12noon Redeem Free Fortune Readings Redeem Free Fortune Readings Redeem Free Fortune Readings
1pm


2.30pm Redeem Free Fortune Readings Redeem Free Fortune Readings Redeem Free Fortune Readings/ 2011 Lifestyle Feng Shui – Outlook & Predictions
3pm
Auction-LCD TV, iPad, Camera, Thumdrive Auction-LCD TV, iPad, Camera, Thumdrive
4pm


5pm ThumbDrive for as low as RM10 (Happy Hour) ThumbDrive for as low as RM10 (Happy Hour) ThumbDrive for as low as RM10 (Happy Hour)
6pm Redeem Free Fortune Readings Redeem Free Fortune Readings Redeem Free Fortune Readings
7pm Auction-LCD TV, iPad, Camera, Thumdrive Auction-LCD TV, iPad, Camera, Thumdrive Auction-LCD TV, iPad, Camera, Thumdrive
8pm


9pm@ MID VALLEY EXHIBITION CENTRE ON 28 TILL 30 JANUARY 2011

0 000 Caci Maki:

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review