13 January 2011

Admire

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Thursday, January 13, 2011

aku nk cite pasal admire nie bukan sbb ada owg admire kat aku or aku admire kat owg. . cumanye aku rase aku rindu nk ada perasaan 2 dah bertahun2 dah perasaan berbunga2 dan diawangan2 x wujud dlm diri aku last aku rase cam 2 time sekolah dulu hihihihihi. . .

"jom flash back"

klau kat sekolah kOwg duLu mezti ada sekumpulan lelaki yg agak top kat sekolah salah sowg 2 mezti menjadi pujaan aty kowg kan??? . . hihihihihi kekadang tue sowg laki smpai satu sekolah dak pmpuan dok suke kat dier. . tp masing2 dok pendam perasaan sebabnye maLu or rase diri x sepadan. . .cam ada 2 owg kawan aku nie dok suke owg yg sama bile mamat nie dok rapat ngan sowg lg sowg lg nie jeles bile mamat nie kamcing ngan sowg lg nie sowg lagi nie plak jeles masing2 dok mengatur strategi tok dpt bercakap ngan mamat nie. .. x leh bLah (nie klau bukak cite bLk kat mmbr aku nie mau geLak smpai pecah perot) dan aku akui mamat nie mmg encem n glamor kat sekolah duLu ada yg smpai bergado pasaL mamat nie tp mamat nie rilex jew maklum la owg encem market kene jaga hahahaha laen plak cite aku. . . aku x admire kat owg2 yg glamor nie sbb persaingan. . aku admire kat sowg mamat nie(antara mamat yg encem kat sekolah) dr form 1 aku dok usha dier tp usha dr jauh jew la sbb aku taw xkan dpt maklum la mase 2 aku comot2 lagi keyakinan diri pown xdew lg. . biLe mamat nie ckp ngan aku jew aku rase malu2 kucing muke aku merah padam padahal dier juzt ckp nk pinjam pemadam jew hahahaha klau rehat kat kantin mezti pilih port yg nmpk muke dier klau nk g toilet or mane2 mezti aku lalu depan class dier usha dier tgh blaja. . ada skali 2 tgh sembng2 ngan dier n mmbr2 yg laen tetibe dier terpegang tangan aku sebab nk ambik smthing yg ada dekat ngan aku. .tetibe aku terkedu perasaan trz berbunga2 rase cam nk jeritt n nyanyi sambil lari2 (cam cite hindustan) paz2 rase cam xmo basuh la tmpt yg terkene dier 2 smpai cam 2 skali aku giler kat dier . . ain ain apa punye peel la ko nie. . .n mamat 2 smpai skg x taw aku penah admire kat dier bile skg jumpe dier sure aku teringt time dulu gelak sowg2 jew ha. . paLing menyedihkan dier dah x encem cam time sekolah2 duLu dLm aty ckp sib baek aku x kapel ngan dier hahahahaha skg mamat 2 dah jd *tut* pown kat *tut* klau contac pown juzt tanye perkembngan masing2 tinggaL tgg Kad kawen masing2 jew ni hihihihihihi. . . .
ermmm tah biLe la aku dpt rase perasaan cam 2 lg kan. . .
tunggu aku jatuh cinta la kot kan :)
tp kapan????? :p LOL

-muCux-

0 000 Caci Maki:

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review