02 December 2010

Zaman sekOLah -sekoLah. . ..

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Thursday, December 02, 2010

Tgh duduk2 tgk dvd harry potter td teringat plak zaman sekolah2 dulu. Bile sebut pasal sekolah aku sure teringat satu peristiwa yg memalu kan nie hahahahah sngt memalukan tp bile teringt time skg nie klaka pown ada jugak.

Cerita bermula. . . .

Dulu masa kat sekolah menengah aku ada satu kapel nie nama dier “tut” mmbr2 ada yg taw aku kapel ngan dier n ada yg x taw dier la 1st kapel aku weihhh mase 2 aku mmg jahiL bab2 laki nie n aku kat sekolah pown jenis muke ketat jew so mmg jarang laki nk kawan ngan aku. Ada satu ari nie bezday bf aku nie then mmbr2 dier pakat nk baling telur kat dier n aku dlm otak aku dah terbayang telur “berdepek” kene pale aku ohhhh ini x leh jadi dah la bezday aku aku kene telur xkan bezbay bf aku pown aku kene so aku mule merancang strategik. . .aku blk sekolah b4 loceng bunyi diam2 aku lari xmo bg kawan2 dier nmpk aku. . . aku pown jln ler ngan laju aku sampai kat pintu pagar sekolah aku ingt aku dah selamat skali aku toleh blkang tgk ada sekumpulan lelaki tgh kejar aku sambil bawak tepung n telur aku apa lagi lari sekuat aty aku dah x pndang kiri kanan tetibe aku rase kain sekolah aku nie laen mcm tp aku trz lari x peduli takoottt kene telur punye pasal

Paz2 jeng jeng jeng dgn x semene mene aku jatuh sbb tersadung kainnn. .arrggggghhhh

Aku jatuh bukan skit2 nye jatuh aku jatuh tersadung beb sambil kain terangkat adeehhhh kowg bayang kan free2 jew dowg nmpk peha aku malu nye mase 2 xleh nk ckp beb. . mamat2 td yg nk kejar aku td teruz benti lari n elokkkk jew dowg masuk simpang laen(cover line la sbb tgk aku dah jatuh) n aku taw dowg sure gelakkan aku bagai nk giler. . .. malu mmg malu semalu2 nye beb aku pown bngun jln laju2 smpai kat uma aku tgk kaki aku mmg luke aku trz ckp ngan atok aku aku nk tukar sekolah sbb malu hahahahaha pas2 atok aku dok mara2 aku aku x cite pown sbb aku takottt sok nye aku x dtg sekolah bukan sehari aku x dtg tp seminggu beb malu nye pasal. . .paz2 atok aku dah start mara aku sbb xmo g sekolah aku pown dgn langkah terpaksa aku g jugak. Dulu slalu lalu depan klas bf aku maen keyit2 mata skg nie aku snggup lalu jln jauh asalkan x lalu depan klas bf aku n pas2 aku putus ngan dier sbb maLu sib baek cinta monyet so x terasa sngt la. . .bile raye kawan2 aku 2 dtg uma aku bukak cite pasal nie sure2 pp aku merah maLu . . .bile teringt blk time 2 aku gelak sowg2 hahahahahahhaha. . .ainn ainn ainn macam2 haL la kau nie. . .(sekadar gambar hiasan)


p/s: selaen kene rotan ngan cikgu displin, serong clas, sukan, nakaL2 n kawan2 benda2 yg camnie la wat aku tersenyum bile ingt zaman2 sekolah. . . . miss sngt2. . .

-muCux-

4 000 Caci Maki:

suhaiza said...

hahahahaha...lawak giler.
tapi masa skolah la waktu yg paling best skali.tak dpt rase dh...rindynya dgn waktu tu....

muCux said...

suhaiza yurppp
mish sangt2

Que a.k.a roulblur said...

haha..lawaklah,memang time student plg best..sbb saya still student..hahaa

muCux said...

que kenangan cam 2 la wat kiter hapi bile teringt

p/s:berhati2 ye jgn smpai terjatuh :)

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review