19 June 2010

Epy Bezday ADEQ

Dicarutkan oleh muCux pada ketika Saturday, June 19, 2010
epy bezday adeq!!

smlm bezday adeq aku (anis) yg ke 16. . .ktowg pLan nk wat suprise kat dier sO aku berkomplot ler ngan adeq aku (asya), couzin aku (nozi) adi bf adeq n akim bf asya (nk jugak market nama bf2 adeq2 aku nie). Simple party but puaz aty la walaupon ada benda yg x menjadi tp biase la masalah2 teknikaL yg kecik nie. Macam2 jd masa nk suprise nie ada yg terlampau excited smpai cr button tv pown x jumpe, ada yg majuk trz ttp suis nasi xmo masak, ada yg nk pasang lilin tp x nyala sbb kipas x ttp la hihihih n mcm2 lg ler. . .Neway aku sngt hapi sbb adeq aku dah besa. Adeq aku syg sangt kat kO walaupown kekadang kO menyakitkan aty aku n agak kuang aja ngan aku tp 2 smue aku x simpan dLm aty sbb aku SAYANG kat kau sangt2. . thankxx 2 SYAFINAZ SYAFINAZ nozi adi n akim. . . Asya bezday kO nanti tgg aku dtg Kedah hihihihii

ADEQ wish u :-

-pnjng umO. .
-murah rezeki. .
-bLaja rajin2 n
-xmo nakaL2

p/s: gudluck 2 asya 4 sesi pengajian nye. . .aku SAYANG ko jugak. . .

0 000 Caci Maki:

 

Dunia Si muCux Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review